Tahminleri tutan yatırımcıdan yeni Bitcoin tahmini:
Tahminleri tutan yatırımcıdan yeni Bitcoin tahmini: "4 gün içinde..."

Tahminleri tutan yatırımcıdan yeni Bitcoin tahmini: “4 gün içinde…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta 7.500 dolara dokunmak üzere kuvvetli hamleler sergileyen Bitcoin birkaç gün önce hayli ağır bir düşüş yaşadı ve 7.000 doların altına indi. Bu haberin yazıldığı esnada 6.850 dolara gelerek hafif bir toparlanma gösteren BTC, geçen haftanın başındaki 7.470 doların %8 altında.

Önde gelen bir trader, Bitcoin’in düşük seviyelere geri döndüğünü söylemek için henüz erken olduğunu ifade etti. Yatırımcıya göre teknik görünüm biraz yükselişe geçtiğinde varlığın yüksek seviyeleri yeniden test edebilir.

“Bitcoin 4 gün içinde 7.400 dolara dönebilir.”

Flood ismiyle tanınan popüler bir yatırımcı, kripto para piyasalarının son zayıflığına rağmen Bitcoin yükselişinin kapıda olduğu görüşünde. 12 Nisan’da görüşlerini Twitter üzerinden paylaşan Flood, kripto para biriminin altı saatlik süper eğilimi sürdürdüğünü ve böylece bu eğilim seviyesinden sekmeye ve önümüzdeki dört gün içinde 7.400 dolara geri dönmeye hazır olduğunu söyledi.

Çok ayaklı işlemler planlamaktan nefret ediyorum ama muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde 6.500 doların altına düşmediğimiz sürece boğa eğilimliyim.

Flood piyasanın hangi yöne ilerleyeceğine dair büyük pozisyonlar almakla tanınan tanınmış bir trader. Kendisi nisan ayının ilk rallisinde BTC’nin 6.000’lerin ortasından 7.500 dolara doğru yükseleceğini tahmin etmişti ve yanılmamıştı.

7.000 dolarlı rakamların ortasındaki seviyelerde toparlanma olsa bile, bir düzeltmenin kaçınılmaz olduğu görülüyor.

Kripto hedge fonu Bitazu Capital’ın ortaklalrından Mohit Sorout da Bitcoin’in son oynaklıktan sonra saatlik grafikte “geçerli bir baş ve omuz üstü” oluşturduğunu belirtmişti.

newsbtc

Bir analiste göre Bitcoin için gidişat kötüleşecek: BTC hangi seviyeye düşecek?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin