Syntera
Syntera

Paylaşım ekonomisi modeli üstüne kurulu Blockchain tabanlı platform Syntera, satış etkinliğine 1 Nisan’da başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Özel satış süreci ilk saatte tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Syntera, token satışına 1 Nisan’da başlıyor. Bu büyük fırsatı kaçırmayın!

Uber üyesi olmak için bir ehliyetinizin olması gerekir. Airbnb’nin bir parçası olmak için bir müracaat formu doldurmanız gerekiyor. Bununla birlikte, Syntera’ya katılmak isterseniz, tek ihtiyacınız olan sisteme kaydolmak ve büyük toplulukların bir üyesi olmaktır, böylece büyük kararlar topluca alınır.

Syntera özel satış sürecini ilk saatinde tamamladı

Online mağazaların doğrudan oluşturulduğu ve satıcıların ve alıcıların Blockchain sistemine dayalı olarak birbirlerini bulabilecekleri platform, ilk saatte özel satışını tamamladı!

Syntera, paylaşım ekonomisi modeli ve Blockchain sistemi üzerine kurulmuş bir platformdur. Sistemin her bir üyesi, kişisel ihtiyaçlarını ve finansal hedeflerini gerçekleştirmek için yardım ve kaynakları arayabilir. Syntera, akıllı sözleşmelerle desteklenen ekonominin paylaşım ilkelerini takip ediyor.

Paylaşım ekonomisi, paylaşım ve paylaşılan tüketim ilkelerine dayanan sosyo-ekonomik bir sistemdir. Mevcut varlığın 40 milyar dolara eşit olduğu bir ekonomi yaratan bu sistemin 2025 yılına gelindiğinde, 300 milyar doların üstüne çıkması bekleniyor.

Paylaşım ekonomisi pek çok kişi tarafından takdir görüyor

Dünyanın dört bir yanındaki işadamları ve yatırımcılar, paylaşım ekonomisi ilkesini takdir ediyor ve buna katılıyor. Günümüzde paylaşım ekonomisi modeli özellikle Blockchain sisteminde geliştirilmektedir.

Geçen hafta, Singapur’daki Marina Bay otelde, Syntera İş Toplantısı düzenlendi. Etkinlik, Avrupa ve Asya’dan işadamları, yatırımcılar ve üst düzey ağ pazarlamacılarını bir araya getirdi. Etkinliğin ana amacı, yatırımcıları çekmek ve Blockchain teknolojisi ile paylaşım ekonomisini teşvik etmekti. Sonuç olarak, özel satış bir saat içinde tamamlandı. 800’den fazla kişi kayıt oldu ve platforma katıldı.

Özel satış tamamlandı. Şimdi sıra, 1 Nisan’da başlayacak token satışı etkinliğinde! Fiyatı her geçen gün büyüyecek bu tokenlere ilk siz sahip olmak için acele edin.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Syntera sosyal ağları ve Telegram adresleri

FacebookTwitterTelegram KanalıTelegram Sohbeti

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin