Symbiosis Finance

Symbiosis Finance’a yatırım yapan öne çıkan şirketler hangileridir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hepimizin bildiği gibi merkezi olmayan borsa ve köprü özelliğini bir arada sunan Symbiosis Finance yakın zamanda faaliyete geçecek. Çoğu yatırımcı projelere karşı güven kazanmak için ilk aşamada arkasındaki yatırımcıları inceler. Bugün Symbiosis Finance’in arkasındaki yatırımcı şirketleri inceleyeceğiz.

Symbiosis Finance’a yatırım yapan şirketler

1-LVT Capital: LVT Capital kendini yarının liderlerine, geleceğin çığır açacak olan Blockchain projelerine yatırım yapan bir şirket olarak tanımlıyor. Özellikle sosyal medyada projelerin tanıtılması ve daha büyük bir kitleye ulaşması için çalışıyor. Yatırım yaptığı projeler arasında Symbiosis Finance’i kolayca görebilirsiniz. https://lvtcapital.com/

2-Spartan Group: Kendini blok zincir işletmelerine uzmanlaşmış bir danışmanlık veren firma olarak tanımlar. Özellikle Asya pazarında finansal danışmanlık,kurumsal danışmanlık,ve pazarlara giriş konusunda destek verir. Yatırım yaptığı projeler arasında DyDx,1inch,Acala,Karura,Polkadot gibi blok zincirin dev projeleri yer almaktadır.

 

3-Gateio: Gateio özellike çin pazarında büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan Coingecko verilerine göre spot hacimde 7. en büyük kripto para borsasıdır. Özellikle yeni projeleri hızlı şekilde listelemeleri ile ön plana çıkmışlardır. Symbiosis Finance’a 21Ekim 2021 tarihinde Seed Round’da yatırım yapmışlardır.

4-Kucoin: Kucoin dünya çapında milyonlarca kullancıya hizmet veren,Coingecko verilerine göre spot hacimde 5.sırada yer alan bir kripto para borsasıdır. Tıpkı Gateio gibi yeni kripto para projelerini hızlı şekilde listelemeleri ile ön plana çıkmaktadır. 21Ekim 2021 tarihinde Symbiosis Finance’a Seed Round’da yatırım yapmışlardır.

Symbiosis Finance’a yatırım yapan 30’dan fazla şirket bulunmaktadır içlerinde en öne çıkan 4 şirketi ve yatırım tarihlerini yukarıdaki yazıda belirttik. Geri kalan yatırımcıları görmek için Symbiosis Finance’ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Simbiyoz Finans Twitter 

Simbiyoz Finans Telgrafı

Simbiyoz Finans ortamı

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Sponsorlu makale: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin