Symbiosis

Symbiosis Finance çoklu zincir desteği ile DeFi dünyasının yeni gözdesi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Symbiosis Finance çoklu zincir desteği ile DeFi dünyasının yeni gözdesi olabilir mi? Kripto paralarda 2017-2018 yıllarında bir projenin kendi alt yapısına sahip olması çok özel bir olaydı, yıllar geçtikçe ve altyapı kurmak kolaylaştıkça hayatımıza birbirinden farklı ağlar girdi. Ethereum öncülüğünde başlayan bu süreç Terra, Cosmos, Bsc, Cronos, Evmos ve Layer 2 çözümleri gibi (Arbitrum, Zkysnc, Starknet, Optimisim) çeşitli ağların ortaya çıkmasına sebep oldu. 

Kripto para ekosistemi büyüdükçe ortaya çıkacak yeni ağlar olacağı da aşikar. Peki bu kadar fazla ağ varken kullanıcılar nasıl kolayca ağlar arasında işlem yapacak? Bu konudaki en yayın çözüm bu zincirleri birbirini bağlayabilecek hepsini tek bir çatı altında toplayabilecek projeler Multi Chain denilen çözümler.

Symbiosis bu konuda çözüm olmayı deneyen projelerden biri, Symbiosis sayesinde kullanıcılar ellerindeki fonları bir ağdan farklı bir ağa gönderebilir ve eğer isterse bunu yaparken hangi coini elde etmek istediğini seçebilir.

Örnek= Bir kullanıcının elinde Avax ağında bulunan USDT var, kullanıcı fonlarını BSC ağında USDC olarak teslim almak istiyor, bunu symbiosis finance üzerinde çok kolay ve hızlı şekilde (genellikle 3-5 dakika~) gerçekleştirilebilir.

Ayrıca kullanıcılar Symbiosis üzerinde farm seçeneklerini kullanarak Stabil coinlerinde herhangi bir kayıp yaşamadan SİS token kazanabilir.

Sis token detayları

Symbiosis sektördeki öncü yatırım şirketleri ve borsalar tarafından yatırım almıştır.

Bunlardan bazıları; Binance Labs 10 Milyon $, Kucoin, Gateio, Blockchain.com, İnjective. 

Sis token inceleme =

Maksimum arz= 100 milyon

Dolaşımdaki arz= ~17 milyon

Listelendiği borsalar= Okx,Bybit,Gate İo,Huobi

Yazı yazıldığında Sis token 0.25$ civarında işlem görmekte ve 25 milyon $ değerinde bir piyasa değerine  sahiptir.

Symbiosis global telegram kanalı=https://t.me/symbiosis_finance

Symbiosis Türkiye telegram kanalı=https://t.me/symbiosis_turkey

Symbiosis hakkında en son gelişmeler için=https://t.me/symbiosis_announcements. 

 

En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin