Switcheo Borsası işlem verimliliğini arttıracak
Switcheo Borsası işlem verimliliğini arttıracak

Switcheo Borsası ilk ETH/NEO ticaretini destekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Switcheo Borsası kurucu ortağı Jack Yeu, NEO tabanlı merkezi olmayan borsa (DEX) platformunun ilk ETH/NEO ticaretini destekleyeceğini açıkladı. Borsa, her iki çerçevede de hizmet sunacak, yepyeni bir ticaret ara birimi olacak. Ayrıca, Ethereum tabanlı para birimlerini destekleyen yeni bir ERC-20 harici saklama platformuna sahip olacak.

Switcheo Borsası işlem verimliliğini arttıracak

Bir blog yazısında Jack Yeu, Switcheo Borsası’nın işlem verimliliğini artırmak için tasarıya eklediği özelliklerin sezgisel bir yapıya dayandığını açıkladı. Bu planlı ilaveler, yatırımcıların farklı blokajlarda tokenleri daha verimli bir şekilde yönetmelerini sağlayan ve işlemelerini daha iyi yapmasına olanak veren yeni bir cüzdan yöneticisi.

Lansman günü yaklaşırken Yeu, ekibin birçoğu platformun en aktif kullanıcıları tarafından önerilen bazı iyileştirmeleri ve yaklaşan özellikleri test edebileceğini söylüyor. Daha önce bu teknolojinin geleceğine dair, Switcheo’nun bir soğuk cüzdan üreticisi olan Ledger ile ortaklık yapıldığı duyuruldu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin