Swerve Finance'in kilitli toplam değeri lansmanından sonraki dört gün içinde devasa boyutşara ulaştı

Swerve Finance’in kilitli toplam değeri lansmanından sonraki dört gün içinde devasa boyutşara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Denetlenmemiş, merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Curve Finance’ın bir forku olan Swerve Finance, piyasaya sürülmesinden sonraki dört gün içinde Curve’un mevduatlarının %40’ından fazlasını biriktirdi.

1 milyar doların üzerinde

Kilitli toplam değer (TVL) veya toplam Swerve yatırma miktarı 415 milyon dolara ulaştı. Curve’nin TVL’si ise 1 milyar doların biraz üzerinde.

Swerve ve Curve arasındaki TVL oyunu ısınırken, hacim oyunu henüz güçlü değil. Swerve’nin günlük işlem hacimleri, Curve’un 160 milyon dolarına kıyasla 13 milyon dolar değerinde.

Ancak Swerve, en az spread ile daha iyi likidite veya bir işlemin beklenen fiyatı ile uygulama fiyatı arasındaki fark ile daha iyi likidite sağlarsa, gelecekte değişebilir.

DeFi protokolleri

Hem Swerve hem de Curve, stablecoin ticareti için merkezi olmayan borsa protokolleridir. İki protokol arasındaki en önemli fark, Swerve’nin “% 100 topluluğa ait ve yönetilen” olmasıdır, yani kullanıcıları, SWRV tokenlarını ilk günden mevduatlarıyla oluşturmaya başladılar.

Öte yandan Curve, CRV tokenını birinci gün başlatmadı. Aslında Curve, anonim bir geliştiricinin önden çalışması ve Curve ekibinin bilgisi olmadan akıllı sözleşmeleri devreye almasının ardından CRV’yi planlanan programından daha erken başlatmak zorunda kaldı.

Tekrarlamak gerekirse, Swerve denetlenmemiş bir protokoldür ve onu akıllı sözleşmeler denetim firması Trail of Bits tarafından denetlenen Curve’den daha riskli hale getiriyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin