ripple swell
Swell etkinliği XRP'de patlama etkisi yapabilecek mi?

Swell etkinliği XRP’de patlama etkisi yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pek çok büyük ismin katılması planlanan Ripple’in Swell etkinliği, 1-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Zaten önemli bir Pazar payına sahip olan Ripple’ın bu etkinlikten dolayı tokeni olan XRP’nin, piyasanın ve genel manada kripto piyasasının nasıl etkileneceği ise merak konusu.

Swell büyük isimlerin katılacağı büyük bir etkinlik olacak

Ekim ayının başında gerçekleşecek olan bu etkinlik sektör tarafından beklenen bir olay olmakla beraber Ripple müşterilerinin daha da yakınlaşmasını sağlayacak. Oldukça sabırsız olan XRP topluluğunun büyük çoğunluğu ise XRP fiyatında bir sıçrama olabileceği düşüncesine sahip.

Bu etkinliğin hiç şüphesiz en büyük etkisini, konuşmacılardan biri olan Amerika Birleşik Devletleri’nin 42. Başkanı olan Bill Clinton yapacak gibi gözüküyor.

Düzenleyici alandan, IMF Genel Başkan Yardımcısı Ross Leckow da katılacak olan önemli isimlerden biri. Etkinlikte konuşma yapacak diğer önemli isimler ise New York Finansal Hizmetler Eski yöneticisi Ben Lawsky, CEO, Abu Dabi Global Market CEO’su Richard Teng ve Michael S. Didiuk

Ripple ile iş birliği olan Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu FinTech Bölümü Direktörleri Perkins Coie ve Archari Suppiroj’da etkinliğe katılan isimler arasında

Ripple’ın ortağı ve müşterisi Santander ise etkinlikte milyonlarca müşterinin uluslar arası ödemelerde kullanabileceği ilk Blockchain tabanlı mobil uygulaması hakkında detaylı bilgiler verecek. Diğer kurumsal katılımcılar arasında ise Remitr, TrasferGo, Siam Commercial bank gibi bazı Ripple müşterileri de kendi projelerini paylaşacaklar.

Etkinliğin odak noktası, Ripple müşterilerinin deneyimleri ve ürünleri konusunda ne aşamada oldukları olacak. Düzenleyici alandan, finans kurumlarından, Başkan Bill Clinton’dan ve bir dizi diğer büyük isimlerden sayısız isimle, bu etkinlik sadece Ripple ve XRP için değil, tüm kripto sektörü için de oldukça önemli görülen bir buluşma olacak.

XRP bu sefer 2. Sıranın sahibi olabilecek mi?

Yazım sırasında, kripto piyasasının üçüncü büyük kripto parası olan XRP, 53 sent civarında işlem görüyor. Bugün XRP için en yüksek gördüğü fiyat ise 0,5446 dolar oldu.

xrp

XRP, 21.2 milyar dolar piyasa değeri ile yaklaşık 22.3 milyar dolar piyasa değeri bulunan Ethereum ile arasında hemen hemen 1 milyar dolarlık bir fark bulunuyor. Şimdi ise merakla beklenen durum bu etkinlik çerçevesinde gelebilecek olumlu ve bomba haberler ile XRP, Ethereum’dan 2. Sırayı alıp orada kalıcı olabilecek mi?

XRP ve kripto meraklıları bu etkinlikten son derece heyecanlı ve umutlu. Bazıları, bir Ripple yetkilisinin bu ayın başlarında Ripple ürününün önümüzdeki ay ya da daha sonra geleceğini onayladığı için xRapid’in bu etkinlik ile piyasaya sürülmesini bekliyorlar. Swell etkinliği, XRP için büyük bir olay olarak duruyor. Ve eğer xRapid’in tam kapasite çalışmaya başlaması bu etkinlikte duyurulursa, bu XRP’nin fiyatını fırlatacak bir haber olarak fiyatlanabilir.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin