Swash, IDO’da 7 milyon dolar toplayarak turunu tamamladı
Swash, IDO’da 7 milyon dolar toplayarak turunu tamamladı

Swash, IDO’da 7 milyon dolar toplayarak turunu tamamladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Veriden para kazanma çözümü sunan Swash, bu ayın sonlarında halka açık satışından önce büyük yatırımcılarla buluştu. Çok fazla talep gören IDO projesi, yatırım turunu 7 milyon dolarla tamamlayabildi.

Swash’ın 7 Milyon dolarlık finansman turu iki hafta sürdü. Finansman turuna, KuCoin, Outlier Ventures ve Streamr kurumlar eşlik etti. Ayrıca 25 ülkeden toplam 60 yatırımcıyı içeren bir tur oldu. Proje mükemmel düzeyde ilgi ve destek aldı.

Şirket şimdi, kripto meraklılarının kamu satışına katılabilecekleri ve Swash ekosistemine özgü bir token olan SWASH’ın sahibi olabilecekleri IDO’sunu 29 Ekim’de başlatmaya hazırlanıyor.

IDO turuna çıkan proje, dört temel ilkeye dayanmaktadır: teşvikler yaratın, işlem yapın, çoğaltın ve yönetin. Veri Birliği üyelerini verilerinin katma değeri için ödüllendirirken aynı zamanda bahis, ürün kullanımı, bağışlar ve daha fazlasıyla bu ödülleri çoğaltma olanağı sağlıyor. Swash, evreninin ayrılmaz bir parçası olacağı düşünülüyor. Projede şirketler, sıfır kaliteli verilere sürdürülebilir bir şekilde erişebiliyor. Yasalara uyarak, geliştiriciler ile işbirliğine dayalı bir geliştirme çerçevesi oluşturuyor. İçinde sistemleri kolayca yapılandırma da yer alıyor.

Swash hakkında bilinmesi gerekenler

Swash, veri sahipliğini yeniden oluşturmaya yönelik bir harekettir. Swash’ın her şey dahil veri ekosistemi, yenilikçi para kazanma mekanizmaları aracılığıyla benzersiz bir değer sisteminin kilidini açarken gerçek işbirliğini mümkün kılan bir ekosisteme sahiptir. Proje, toplam 50 milyon jetona eşit olan toplam jeton ihracının %5’ini IDO’da sağlayacağını belirtti.

Swash; bireylerin, işletmelerin ve geliştiricilerin bir havuzda toplanmasına olanak sağlar. Güvenli bir paylaşım ve değerini paraya dönüştürerek verilerin gizli değerini ortaya çıkarır.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin