featured
swarmfund

Ön Satışında 5.4 Milyon$ Yatırım Toplayan Swarm Fund, ICO için Hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Swarm Fund, gerçek dünyadaki varlıkların desteklediği, yüksek getirili, kurumsal tarzdaki yatırım fonlarına eş zamanlı kripto para yatırımcılarının erişimini sağlayan merkezi olmayan bir sermaye piyasası, 21 Ekim’den 27 Ekim 2017’ye kadar sürecek olan halka açık token satışının açılışını duyurdu; 17 Ekim’de yapılan ön satışında 5.4 Milyon$ yatırım toplayan Swarm Fund, ICO için hazırlanıyor.

Swarm Fund Hakkında

SWARMFUND

Swarm Fund, token kullanarak varlık destekli fonlar aracılığıyla daha küçük yatırımcılara yüksek getirili, alternatif yatırım sınıfları açmak için blockchain gücünü kullanarak yatırım yapmayı demokratikleştiren tamamen merkezi olmayan bir sermaye piyasası alanıdır. Küçük yatırımları daha büyük, kurumsal boyutlu bloklar halinde bir araya getirerek Swarm’i kapsayan özel sermaye ve hedge fonları gibi geleneksel olarak özel yatırım fırsatları yaratıyor. Swarm Fund, fon yöneticilerine kurumsal tip yatırımlara girmek isteyen yeni bir varlık sınıfı yatırımcıdan daha fazla sermaye girişi sağlıyor ancak bunu pek çok kurumsal fonun gerektirdiği yüksek rakamlara gerek olmadan yapıyor. Swarm Fund platformundaki pilot yatırım araçları, Riskli Gayrımenkul Fonu, bir Güneş Enerjisi Fonu ve bir Kripto para Fonu içerir.

Swarm Fund’un kripto para öncüsü, ortak ve kurucu ortağı Joel Dietz,

“Swarm’ın lansmanı, kripto ve blockchain teknolojilerinin bir sonraki tekrarını temsil ederken, geleneksel finans ile hızla yenilenen kripto para sektörü alanı arasındaki boşluğu dolduruyor” 

“İlk kripto dalgası, bitcoin eşliğinde eşler arası bir işlem sistemiydi. İkinci dalga, Ethereum bize akıllı sözleşmeler, kripto simgelerinin ve diğer dijital araçların programlanabilirliğini getirdiğinde geldi. Üçüncü dalga, blockchain’de işlem gören gayrimenkul şirketleri gibi gerçek dünyadaki varlıkların desteğiyle bu dijital ürünlerin menkul kıymetleştirilmesi olacaktır.

Dietz, girişimci Philipp Pieper ve fintech (teknoloji) yatırımcısı Timo Lehes tarafından kurulan Swarm Fund, bireysel yatırımcıların çoğu zaman yüksek dolar minimumları veya sıklıkla ilişkili uzun vadeli sermaye taahhütleri olmadan özel sermaye fonlarıyla başlayarak kaynaklarından yararlanmalarını ve alternatif varlıklara, kurumsal varlık sınıflarına yatırım yapmalarını sağlıyor Bu hesaplarla. Aynı zamanda, fon yöneticileri için tekliflerinin akışkanlığını artırmak isteyen yeni bir sermaye yığını açıyor. Platformdaki pilot fonlar, sıkıntılı gayrimenkul, güneş enerjisi tesisatı, hizmet olarak yazılım ve kripto para şirketlerine odaklanacak.

İlk toplu oylama ve İşbirliği ile yönetim çerçevesi

Token sahipleri, simgesi SWM olan Swarm’ın ilk likidite serbestleştirme yapısını 31 Ekim’den 3 Kasım’a kadar belirlemek için, bir kripto kuruluşu olması bakımından türünün ilk örneği olarak görülen Swarm’ın açılıştaki likit demokrasi oylamasına katılacaklar.

Dietz,

“Bu platform, açılış likit demokrasi oylamasında kendi lansmanımıza sunduğu hizmetleri ve altyapıyı kullanarak, tam anlamıyla kendi özgür irademizle karar veriyoruz. Bu aynı zamanda piyasaya sunmak için çalıştığımız fonksiyon ve ürünle aynı anlama geliyor.

Bir kooperatife benzer yapıya sahip olan Swarm Fund, likit demokrasi yönetim sistemi vasıtasıyla Swarm Fund, idari ve felsefi yönünü de belirleyecek olan üyelerine ait olacak. Likit demokrasi, doğrudan veya temsili demokrasinin özelliklerini, münferit üyelerin bir konuyla doğrudan oy kullanmasına veya oylarını güvendiği bir uzmana devretmesine izin vererek harmanlar.

Bu yapı, Swarm aracılığıyla başlatılan gelecekteki çabalar için de geçerli olabilir. Blockchain 3.0 teknolojilerinin verimliliklerinden yararlanarak Swarm, işletmelerin yeni kripto merkezli işletmeleri yaratması ve çalıştırması için gereken bütün bir platformu sunuyor:

“Amacımız ortak sahip olunmanın ne anlama geldiğini yeniden tanımlamak ve geliştirmek”

diyen Dietz,

“Bu, dünyanın dört bir yanından gelen insanlara aralarında sınırlayıcı engeller olmadan kendi başına yeni şeyler yaratmalarını sağlıyor.”

PUMP ve DUMP için bir engelleyici

“Pump ve Dump” yapan alıcıları vazgeçirmek için Swarm Fund, başlangıçta platformdaki belirteçleri kilitlemek için bir önleyici sistem kuracak. Bu sistemin belirli bir zaman çizelgesi, Swarm üyeleri tarafından açılıştaki topluluk oylamasına göre kararlaştırılacak.

Onaylanmış Yasal ve Uyumluluk Modeli

Swarm Fund’ın işletme modeli, Distribütör ağı ve Blockchain teknolojilerinin kesişimi üzerine düzenlenen seminer akademik makalenin ve yasal uyumluluğun önerilerine dayanmaktadır. 2014’te Harvard Berkman Center’da üretilen gazete, Dietz dahil olmak üzere blockchain ve düzenleyici alanlarda çok sayıda katkıda bulunanların sonucuydu.

Dietz, “Düzenlemenin tartışmanın bir parçası olduğumuzdan emin olmak için son üç yıldır yasal olarak ayakta kaldık” diye ekliyor. Dietz, bu amaçla düşünülmüş yasal yapının özellikle önem taşıdığını söyledi. Kripto para yönetmeliğinin gelişimi bağlamında. “İnsanlar düzenleyici çevreyi mutlaka göz ardı edemeyeceklerini fark ederse, düzenleyici kişileri kasıtlı olarak tasarlanmış olan Swarm Fund gibi projeler için büyük bir açılım sağlarken, kripto para sektörü alanında diğer meşru şirketlerin başlatılması için uyumluluk odaklı bir platform da sağlıyor.

Swarm Fund Ekibi, (Money 20/20 2017) fuarında 22-27 Ekim tarihleri arasında tüm soruları yanıtlıyor olacak.

Daha fazla detay için,

Web site: swarm.fund

Facebook: @swarmalliance

 

MEDIA CONTACTS:

The Americas:

ANW Networks

Alicia V. Nieva-Woodgate, +1 720.808.0086

[email protected]

UK/EMEA:

K Communications

Katrin Roskelly, +44 207 016 5392

[email protected]

Asia Pacific:

Precious Communications

Timothy Han, +65 3151 4760

[email protected] 


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin