sushiswap
SushiSwap balinaları fiyatı daha da yükseltebilir, işte nedeni

SushiSwap balinaları fiyatı daha da yükseltebilir, işte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi ekosistemindeki popüler DEX SushiSwap, son birkaç ayda oldukça fazla gelişme kaydetti. SushiSwap tokeni de bu büyümeyi yansıtıyor ve 2021’in başından bu yana yüzde 170’in üzerinde kazanç kaydetti. Basın zamanında, SUSHI 7,2 doların üzerinde işlem değerine sahip CoinMarketCap listesinde 46. sırada yer alıyordu.

Sushiswap’in geçtiğimiz ayki fiyat hareketi beklentileri aşmış olsa da, altcoin piyasası gibi SUSHI’nin de Bitcoin’in etkisine karşı bağışık olmadığı açık. Kripto para, Bitcoin  ile güçlü bir korelasyon gösterdi ve geçen ay Bitcoin ile uyumlu fiyat düzeltmeleri gördü. Son zamanlarda Sushiswap fiyatı 11 Ocak’ta yüzde 38’in üzerinde düştü ve geçtiğimiz hafta Bitcoin yüzde 8’lik bir düşüşe sahipti. SUSHI bu hareketi yansıttı ve işlem fiyatının yaklaşık yüzde 28 oranında değer kaybettiğini gördü.

Bununla birlikte, tokenin 21 Ocak fiyat düşüşünden bu yana performansına bakılacak olursa, fiyat hareketi, kripto parayı destekleyen güçlü yükseliş ivmesi ile oldukça umut verici görünüyor. Geçtiğimiz 48 saat içinde, kripto para yüzde 100 iyileşme sağlamayı ve 7 dolarlık seviyenin üzerindeki konumunu korumayı başardı. İlginç bir şekilde, Santiment’in bu toparlanma çalışması ve genel yükseliş ivmesi SUSHI ile ilgili verileri, token’ın kullanıcı tabanının bir yönüne, balina hesaplarına işaret etti.

SushiSwap balina hesapları fiyatta belirleyici oluyor

Balina hesapları, ölçekleri aracılığıyla bir kripto paranın çizelgelerdeki fiyat hareketi söz konusu olduğunda fiyatı sallama yeteneğine sahiptir. Santiment tarafından vurgulanan verilere göre, Sushiswap  fiyatı, tokeni alan ve saklayan büyük ölçekli adreslerden önemli ölçüde yararlandı.

Yılın başından bu yana, SushiSwap için balina adresleri arttı. 100.000’in üzerinde SUSHI’ye sahip hesaplar, son iki hafta içinde yüzde 74 oranında büyük bir artış gösterdi. Bu, tokene grafiklerde fiyatı için iyi bir şekilde yansıdı. Tokenin Bitcoin boğa rallisi başlamadan önceki değerlemesi ile karşılaştırıldığında, SushiSwap’in şu anki fiyatı son derece iyi.

Şu anki 7,2 dolarlık fiyat noktası, DEX’in ve token’ın popülaritesi ve yakın geçmişte oldukça önemli gelişmeler yaşadığı göz önüne alındığında çok gibi görünebilir. Birkaç hafta önce SushiSwap’in 2021 yol haritası, bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren Polkadot ile entegrasyon planlarını açıkladı. Bu ivme ve gelişmeler, 7,4 dolarlık direnci aşsa bile SushiSwap için fiyat keşfine yardımcı olabilir. Bu, kripto para için kilit bir seviyeydi ve son birkaç gün, birden fazla başarısız girişim gördü.

Uniswap gibi diğer tokenlerle karşılaştırıldığında, SUSHI’nin yükselen boğa performansı son derece belirgin. Likiditenin verimli kullanımına bakan sermaye verimliliği metriği, bu noktada iyi bir örnek ve coinin ne kadar istikrarlı bir şekilde yakalandığını gösterir.

Ancak, büyük balina hesaplarının büyümeye devam etmesi ve güçlü avlanma duygusu göz önüne alındığında, SushiSwap’in 7 dolarlık değerlemesinin önemli bir artış görmesi muhtemeldir. Mevcut piyasa koşulları ve coinin güçlü temelleri göz önüne alındığında, devam eden bir yükseliş, “eğer” değil, “ne zaman” meselesi gibi görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin