featured

SushiSwap (SUSHI) kritik destek noktasının altına düştü! Düşüş ne zaman sona erecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında düşüş eğilimi hâkim. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan SushiSwap (SUSHI), 8,30 dolar ile 8,90 dolar seviyeleri arasında kısa vadeli bir sıçrama başlattı. Ancak uzun vadeli eğilim hâlâ düşüşte görünüyor.

SUSHI, 18 Mayıs tarihinde tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 22,53 dolara ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisiyle birlikte düşüyor. Fiyatı en son 30 Aralık’ta olmak üzere dört kez reddedildi.

SUSHI grafik

Aralık ayının başında altcoin, 6,35 dolarlık yatay alanın altına düştüğünde ilginç bir hareket gerçekleşti. Bu başlangıçta bir arıza gibi görünse de, token kısa bir süre sonra bölgeyi geri aldı.

Kripto para birimi SushiSwap şu anda bu alanı bir kez daha destek olarak doğrulama sürecinde. Bunun üzerinde tutunmayı başarıp başarmadığı, muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecektir.

Kısa vadeli SUSHI hareketi

Günlük zaman çerçevesine daha yakından bakıldığında, SUSHI’nin 6,50 dolarlık alanı geri almayacağı, bunun yerine yeni düşük seviyelere doğru düşmeye devam edeceği görünüyor.

Bu olasılığın ilk işareti, altcoin’in bu alanın çok altında bir kapanışa ulaşması. Şimdi ise bu seviyeyi direnç olarak onaylıyor gibi görünüyor.

İkinci işarete ise hem MACD hem de RSI düşüş eğiliminde olduğundan, teknik gösterge verileri aracılığı ile ulaşılıyor. MACD negatif, RSI ise 50’nin altında. Bunların ikisi de düşüş eğiliminin göstergesi.

Kripto para yatırımcısı @George1Trader, altcoin’in 8 dolara yükselebileceğini belirten bir SushiSwap grafiği tweetledi.

SUSHI tweet

SushiSwap bu tweet atıldığından beri düşüyor. Altcoin, 10 Aralık tarihindeki en yüksek seviyesinden beş dalga aşağı hareketini tamamlamış görünüyor. Bu hareket, yaşanan düşüşlerin ardından genellikle gelen genellikle bir sıçramadır.

Eğer bu tahminlerden biri meydana gelirse, en yakın direnç 8,30 dolar ile 8,86 dolar arasında olacaktır. Bu hem bir Fib hem de yatay bir direnç alanıdır.

Bununla birlikte, aşağı yönlü beş dalga hareketinin olması da eğilimin düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bu aynı zamanda teknik göstergelerden elde edilen veriler ve 6,50 dolarlık alan ile de uyumludur.

Bu nedenle, sıçrama tamamlandıktan sonra başka bir aşağı hareket muhtemel olacaktır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin