Piyasa kazançları Cardano’nun üzerinde olumlu etki gösterdi

Sürekli ertelenen Cardano Vasil Hard Fork için sonunda müjde geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, bir türlü Vasil Hard Fork güncellemesini gerçekleştirememişti. Bu yıl içinden birden fazla erteleme gelmesi topluluğu sıktı. Ekibe güvenin fazla olması seslerin cılız kalmasını sağlıyor. Ancak topluluk artık Cardano Vasil Hard Fork bekliyor. 

Cardano topluluğun bu bekleyişi artık bitiyor. Son yapılan açıklamaya göre Cardano Vasil Hard Fork için bu sefer geri sayım doğrulanacak.

Uzun bir bekleyişin ardından Cardano Vakfı nihayet resmi açıklamasını duyurdu. Ekip, tüm temel bileşenlerin başarılı bir şekilde tamamlanması ve kapsamlı testlerinin ardından tarihi onayladı. Yükseltmenin Cardano ağındaki en büyük olaylardan biri olarak kayıtlara geçmesi bekleniyor. 

Cardano Vasil Hard Fork yükseltmesi çok yakında

Projenin yeni çatallama ile beraber pek çok şeyde değişikliğe gidecek. Ağ yükseltmesi, artan ağ kapasitesi ve daha düşük maliyetli işlemler sağlayacak.

Bileşenlerin test edilmesine ek olarak, geliştiriciler tarihin duyurulması için topluluğun hazır olduğunu da onayladılar. Geliştiriciler daha önce 1.35.3 düğümünün Cardano yükseltmesi için son düğüm sürümü olacağını belirtmişti. Binance dahil olmak üzere birçok borsa, Cardano Vasil Hard Fork için desteklerini daha önceden duyurmuştu.

Araştırma ve geliştirme şirketi Input Output, Vakıf ile birlikte son tarihin 22 Eylül olacağını açıkladı. Ekip tarafından gelen açıklamada;

“Tüm temel bileşenlerin başarılı bir şekilde tamamlanması ve kapsamlı testler gelecek. Ayrıca topluluk hazırlığının onaylanmasının ardından, Cardano Vakfı ile birlikte 22 Eylül’ü Cardano ana ağında Vasil yükseltmesi olacak.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin