Super Bowl reklamları sayesinde kripto paralara ilgi arttı
Super Bowl reklamları sayesinde kripto paralara ilgi arttı

Super Bowl reklamları sayesinde kripto paralara ilgi arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir rapora göre, Super Bowl’da gösterilen kripto para reklamları, özellikle uygulama yüklemeleri açısından inanılmaz bir artışa sebep oldu.

Super Bowl’da gösterilen kripto para uygulamaları çok fazla indiriliyor

Yeni veriler, Super Bowl reklamlarının etkinlik sırasında reklam veren mobil cihazlara öncelik veren markalar için ne kadar iyi performans gösterdiğini gözler önüne seriyor. Firma, müşterilerle yapılan gizlilik anlaşmaları nedeniyle gerçek indirme rakamlarını paylaşmadı ancak yine de önemli veriler elde edildi.

Görünüşe göre Coinbase, başarılı olan tek kripto uygulaması değildi. Reklamlar sayesinde indirmelerde artış sağlayan ilk beş uygulamadan üçü kripto uygulamalarıydı. Coinbase’e ek olarak, kripto ticaret platformu eToro, uygulama yüklemelerini 13 Şubat’ta haftalık bazda %132 ve 14 Şubat’ta günlük %82 artırdı.

FTX borsası da, 13 Şubat’ta indirmelerde her hafta %130’luk bir artış gördü ve bunu ertesi gün %81’lik bir büyüme izledi.

Toplamda Coinbase, eToro ve FTX’in ABD’de indirilme sayıları 13 Şubat’ta bir önceki haftaya göre %279 oranında arttı. Bu yükseliş, haftalık indirme artışının %252’ye ulaştığı ertesi güne kadar devam etti.

İndirme büyümesi, reklamın başarısının bir işareti olarak görülüyor.

Bu arada, Coinbase Pazar günü büyük trafik artışı nedeniyle çöktü. Sonrasında Pazartesi gününe kadar ABD App Store’daki 2 numaralı uygulama oldu.

techcrunch


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin