Substratum
Substratum dünyanın değişmesine yardımcı olabilir mi?

Substratum dünyanın değişmesine yardımcı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük Çin güvenlik duvarının (firewall), Çin’de internet erişimini sansürlemedeki başarısı ile bilinir. Facebook gibi sosyal medya sitelerine Çin’de pratik olarak erişilemiyor. Ancak, güvenlik duvarının yabancı içeriğe erişimi engelleme gücüne rağmen, bir Substratum düğümü içeriği içeri sokmayı başarıyor.

Substratum meşhur Çin güvenlik duvarını aşmayı başarıyor

Gelecekte, bir içeriği, Substratum ağını kullanarak aynı zamanda da şifrelenmiş bir şekilde Çin’e göndermek ve ülke içinde kullanımını sağlamak mümkün olacak. Bu, kullanıcıların Çin hükümetinin güçlü sansürlemelerine karşı güvende olacağı anlamına geliyor. Bu sadece Çinli internet kullanıcıları için değil, tüm dünyadaki kullanıcılar için büyük bir kazanç olacağa benziyor.

Daha özgür bir internetin Birleşmiş Milletlerin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin bir parçası olan yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olacağı düşünülüyor. Özgür bir internet, serbest bilgi akışına ve fikir alışverişine izin verir. Fikir alışverişi ise hızla değişen bu dünyada daha iyi işlerin ortaya çıkması ve yaşamı kalitesinin iyileştirilmesi konusunda bir katalizör görevi görür.

Sansürsüz bir internet için açık kaynaklı bir Blockchain ağı

Son on yıl içinde daha yüksek internet erişilebilirlik seviyeleri nedeniyle insanların yaşam tarzlarını geliştirdikleri birçok gelişmekte olan ülke bulunuyor. Özünde, sansürün ortadan kaldırılmasıyla, Substratum, devlet sansürü olmadan, daha fazla bilgiye erişim sağlayacağından daha hızlı bir gelişim için yardımcı olacaktır. Aynı zamanda diğer bir yarar olarak ise sansürün ortadan kalkması ile dünya yönetiminde daha fazla hesap verilebilirliği gündeme getirmesi olarak görülebilir.

Özellikle gelişmekte olan dünyada, interneti sansürlemenin, insanları kontrol etmenin bir yolu olarak gören birçok ülke var. Büyük Çin güvenlik duvarından geçme gücüne sahip olan Substratum, kitlesel benimsenme kazanınca, herhangi bir hükümetin halkı baskılama becerilerini azaltarak bastırması mümkün olmayacak gibi gözüküyor.

Temel olarak, Substratum, dünyanın üzerindeki hükümetlerin kendi halklarına karşı daha hesap verebilir olmaları gereken cesur yeni bir dünya nüfusunun oluşmasına yardımcı olabilir. Her türlü baskıcı eylem, dünyanın görmesi ve harekete geçmesi için kolaylıkla ortaya konabilir. Böyle güçlü bir kullanım durumunda, dünyayı değiştirebilme potansiyeline sahip bir proje olarak duruyor. Büyük resme bakıldığında ise uzun vadede en iyi kripto yatırımlarından biri olma potansiyeline sahip bir altcoin olarak karşımıza çıkıyor.

Adaptasyon artışı kripto paranın sıralamadaki yerini yukarılara doğru çıkarabilir

Şu anda, Substratum (SUB) piyasada 125. sırada yer alıyor. Bununla birlikte, kullanım durumu daha da güçlendiğinde, bir yatırım olarak değeri de şüphesiz artacak. Değerini yükselten diğer bir faktör de son kullanıcıya verdiği güçtür. İnternet’e sansürsüz erişme yeteneği, çoğu insanın özlem duyduğu bir şeydir. Bu yüzden dünya üzerinde VPN’lere olan ilgiyi hepimiz görüyoruz.

Bu ilginin artışı, bu kriptonun değerini zaman içinde önemli ölçüde artıracak gibi gözüküyor. Kısa vadede, Substratum’un Çin güvenlik duvarına girme yeteneği piyasada heyecan yaratabilir ve fiyatına olumlu katkı sağlayabilir. Bunun nedeni, Substratum ile kullanıcıların internete dünyanın herhangi bir yerinden erişebileceği izlenimini yaratmasıdır.

Kullanım durumuna yönelik bir talep artışı ise kripto paranın kısa vadede ilk 100’e girmesini sağlayabilir. Uzun vade de ise Substratum’un ilk 50’ye girmesi işten bile değildir. Birçok coin Substratum kadar güçlü bir kullanım durumuna sahip değil. Bu yüzden piyasa fiyatının primli coinler arasında gördüğümüz Substratum coinin hak ettiği değere ulaşması kimileri için bir an meselesi olarak görülüyor.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin