Şu an yatırım yapılabilecek en iyi 2 kripto para birimi
Şu an yatırım yapılabilecek en iyi 2 kripto para birimi

Şu an yatırım yapılabilecek en iyi 2 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto, 2022’de bu yıl şimdiye kadar %14 düşüşle 1.9 trilyon dolara sert bir başlangıç yaptı. Sektörün ne zaman toparlanacağını kimse bilemezken, şimdi bu 2 kripto parayı takip etmek için iyi bir zaman olabilir. Şimdi, Terra (LUNA %0,63) ve Decentraland’ın (MANA %1,25) portföyünüze neden büyük katkılar sağlayabileceğini keşfedelim.

Terra

Terra, dolar veya euro gibi gerçek dünya para birimlerinin değerine sabitlenmiş kripto tokenleri olan sabit paraları kolaylaştırmak için tasarlanmış bir blockchain platformudur. Ayrıca 29 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile varlık başarılı. Ve benzersiz tasarımı, kullanıcıları çekmeye devam etmesine yardımcı olabilir.

Kripto varlıkları, finansal gizliliğe ve merkezi olmayana değer veren kişiler için idealdir. Ancak bir dezavantajı var: volatilite. Sektör uzun vadede yukarı yönlü bir seyir izlese de, inişli çıkışlı bir yolculuk oldu. Terra’nın sabit paraları bu sorunun çözülmesine yardımcı oluyor.

Ağın iki yerel token sınıfı vardır: TERRA ve LUNA. TERRA, gerçek dünya para birimlerine sabitlenmiş bir sabit parayı temsil eder. LUNA, stabil coinlerin oynaklığını ortadan kaldırmak için tasarlanmış tamamlayıcı bir tokendir, yani platformun alımına bağlı olarak büyür. Terra’nın pratik ve anlaşılması kolay kullanım örnekleri, onu rekabetçi kripto para birimi endüstrisinde uzun vadeli başarı için konumlandırıyor.

Decentraland

Birbirine bağlı sanal gerçeklikler olarak tanımlanan metaverse, interneti kullanma şeklimizde devrim yaratabilir. Decentraland, blockchain teknolojisi aracılığıyla bu konsepte öncülük etmeye yardımcı oluyor. Ve erken hareket edenlerin avantajı ve etkileyici gerçek dünya ortaklıkları, onu bu heyecan verici fırsatta uzun vadeli başarı için konumlandırıyor.

Bloomberg analistlerine göre, metaverse 2024 yılına kadar 800 milyar dolarlık bir pazar haline gelebilir. Blockchain teknolojisi bu endüstri için çok uygundur çünkü yerel tokenler oyun içi para birimleri olarak hizmet edebilirken, NFT’ler dinamik bir sanal ekonomi için zemin hazırlar.

2020’de piyasaya sürülen Decentraland, metaverse gelişimini keşfeden ilk kripto para birimlerinden biridir. Platformu, bireysel kullanıcıların oyunları ve diğer deneyimleri özelleştirebileceği LAND adlı 90.601 parsel sanal gayrimenkulden oluşuyor.

Şimdiye kadar Decentraland, Mart ayı sonlarında metaverse’inde geçici bir mağaza açan hızlı moda devi Forever21 de dahil olmak üzere bazı yüksek profilli ortakları kendine çekti. Decentraland ayrıca, mağazalarından birinde modellenen sanal bir alan oluşturmak için Samsung ile ortaklık kurdu. Bu büyük şirketler muhtemelen sadece test ediyor olsa da, daha karmaşık metaverse tekliflerine yönelik daha kapsamlı bir girişimin başlangıcı olabilir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin