Ünlü CEO'dan enteresan Bitcoin tahmini:
Ünlü CEO'dan enteresan Bitcoin tahmini: "Fiyat sonsuza kadar artabilir"

Şu an Bitcoin’e yatırım yapmak için çok mu geç?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, piyasadaki diğer kripto para birimlerine kıyasla %46,5’lik bir hakimiyet ile açık ara en büyük kripto para birimidir.

Yalnızca son 24 saat içinde işlem hacmi bu kripto para için %31 artış yaşadı. Fiyatı da yeni zirvelere ulaştı bu da bize Bitcoin’in bu seviyede durmayacağına ve hâlen artış potansiyeline sahip olduğuna dair güven veriyor.

Bitcoin, tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı ve artışın en büyük sebebi Bitcoin ETF’leri tarafından gelinen yeniliklere bağlanabilir.

Bitcoin’e yatırım yapmalı mısınız?


meritroyalbet
Kripto para piyasası bir bütün olarak özellikle Bitcoin söz konusu olduğunda, son iki hafta içinde sağlam artış gerçekleştirdi. Bununla birlikte, fiyat ve işlem hacmi bu şekilde yükselmeye devam ederse, kripto paranın potansiyel olarak yeni zirvelere ulaştığını görebiliriz.

BTC’nin ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesini 20 Ekim’de 67.276 dolar ile oluşturdu. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden 21 Ekim’deki değerine göre BTC, 1.204$ oranında değer kaybetti. Eylül ayının Bitcoin performansı açısından, 7 Eylül’de kripto para 52.701$ ile en yüksek noktasına ulaştı.

Karşılaştırma açısından en düşük noktası, BTC’nin 40.604 dolara düştüğü 21 Eylül’de oluşturdu. Bu da güncel değere göre %22.95’lik bir düşüşe işaret ediyor. IntoTheBlock’un verilerine göre son yedi gün içinde Bitcoin, 100.000 doların üzerindeki işlemlerde 286,5 milyar dolar işlem hacmini işaret etti.

Ek olarak, toplam döviz girişleri 11,72 milyar dolar, toplam döviz çıkışları ise 11,82 milyar dolar olarak belirlendi. Son 30 gün içinde Bitcoin, ortalama 38.49 milyon adres tarafından işlem gerçekleştirdi.

Bu oranlarla işlem gören Bitcoin, Ekim ayı sonuna kadar 70.000 dolara ulaşma potansiyeline sahip ve değerli bir yatırım olduğunu gösteriyor. Bu sebeple yatırımınızı riske atmadan ihtimalleri değerlendirebilirsiniz.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin