featured

Stripe, USDC ödemeleri için önemli kripto ağı ile ortaklık kurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çevrimiçi bir ödeme platformu olan Stripe, Cuma günü Twitter yaratıcılarına kripto para birimi ödemelerini destekleyeceğini söyledi. Şirket tarafından bu önemli adım haftanın son iş gününde geldi. Stripe USDC ödemeleri kullanarak desteklerini duyurdu. Ayrıca bunun için önemli bir kripto ağıyla ortaklıklık imzaladı.

Başlangıçta Twitter’daki bazı seçilmiş içerik oluşturucu grupları için geçerli olacak. Stripe şimdilik sadece bir stabilcoin olan USDC ödemelerini destekleyecek.

Hareket, büyük web3 dışı firmalar tarafından kripto para birimlerinin artan benimsenmesi ve entegrasyonuyla geliyor. Stripe bu yılın başlarında kripto işletmelerini desteklemeye başlamıştı.

Stripe, Twitter ödemeleri için USDC’yi seçti

Kuruluşun daha geniş erişim için kripto tabanlı platformların nasıl kullanılacağına ilişkin yönergeleri araştırdığını açıkladı. Artık Twitter kullanıcıları, kripto olarak kabul etmek için platformu kullanabilecekler. Super Follow ve Ticketed Space gibi para kazandıran ürünlerden toplanan fonlar, içerik oluşturuculara Connect aracılığıyla zaten ödenmiş oluyor.

Artık içerik oluşturucular bir kripto para cüzdanına ödeme almayı seçebiliyor. Ödeme platformu, kripto ile ilgili tüm işlemleri gerçekleştirecek. 

ABD dolarına sabitlenmiş stablecoin USDC ödemeleri için biçilmiş kaftan oldu. Birçok kullanıcının dolar tutmak isteyebileceği gibi ödemeleri dağıtmak için USDC kullanılacak.

Stripe, USDC ödemeleri desteklemek için Polygon ağını kullanacak

Stripe, ödemeleri yapmak için Polygon ağının kullanılacağını belirtti. Yapılan açıklamada, Polygon’un düşük ücretler, Ethereum (ETH) ile entegrasyon ve büyük uyumluluk gibi çeşitli nedenlerle seçildiği belirtildi. Alınan miktar Polygon’da tutulabilir veya başka bir para birimine dönüştürmek için ETH’ye köprülenebilir. Bununla birlikte, Stripe zamanla daha fazla para birimi için destek oluşturmayı hedefliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin