featured

Stripe, itibari paradan kripto paraları geçişi kolaylaştıcak ortaklığı duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberSolana merkezli otomatikleştirilmiş piyasa yapıcı Orca, itibari paradan kriptoya bir onramp başlatmak için önde gelen ödemeler hizmet sağlayıcısını entegre etti.

Solana ekosistemi, FTX likidite depreminin artçı şoklarından geri dönerken, önde gelen otomatik piyasa yapıcılarından (AMM) biri olan Orca, yeni bir entegrasyon duyurdu. Bu haberin gelmesi Solana için can suyu oldu. 

AMM, merkezi olmayan finansı (DeFi) mevcut ekosistemin hem içindeki hem de dışındaki kullanıcılar için daha erişilebilir hale getirmek için itibari paradan kriptoya geçişini güçlendirecek yeni bir Stripe entegrasyonunu ortaya çıkardı. Bu yeni entegrasyon artık fiattan kriptoya işlemlerle birlikte fiat satın alımlarına da olanak sağlıyor.

Stripe, kripto dünyasını yakından ilgilendiren dev ortaklığa imza attı

Önde gelen bir Solana tabanlı merkezi olmayan borsa olan Orca onramp, Stripe’ın herhangi bir blok zincirinde merkezi olmayan bir borsa ile ilk kez entegre olduğunu gösteriyor.

Lansmanda, Orca kullanıcılarına Stripe’ın basit sipariş akışına doğrudan erişim verilecek ve SOL ve USDC gibi kripto varlıklarını doğrudan fiat para birimiyle satın almalarına izin verilecek. Satın alınan tokenler daha sonra, token panelinde görünecekleri müşterilerin Solana cüzdanlarına geri aktarılacaktır.

Kullanıcılar artık fiat para birimleri ile USD Coin ve Solana içeren SPL tokenlerini satın alabilirler.

Orca’nın kurucu ortağı Ori Kawn’a göre, yeni entegrasyon ekonomik araçlara daha geniş erişim sağlamaya yardımcı oluyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin