Stok akış modelinin yaratıcısından yeni Bitcoin açıklaması
Stok akış modelinin yaratıcısından yeni Bitcoin açıklaması

Stok akış modelinin yaratıcısından yeni Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta, Bitcoin düştü ve fiyatlar 50.000 $ seviyesiyle birlikte düştü. Bu durum yatırımcıların dipten satın almaları için başka bir alan açtı. Yakın vadede, boğalar piyasayı yeni bir fiyat seviyesine taşımak için iyi bir şekilde hazırlandı. Bu durum, son piyasa güncellemesinde Bitcoin’in önemli bir kırılmanın eşiğinde olduğunu açıklayan Analist Filbfilb tarafından not edildi.

Güçlü bir kırılma

Market Expert Explains Why Bitcoin Price Is "On The Brink Of A Strong Breakout"

Coinbase’in bu ayın 14’ünde halka açıklanacağını duyurmasının ardından, satış baskısı Bitcoin’i yükseliş dalgalanması başlamadan önce aşağı doğru düzeltmeye zorlayabilir.

Filbfilb konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanıyor:

“Hareketli bir haftanın ortasında hafta sonu yaklaşırken; iyimser olmamak zordur. Bu kadar vahşice ayrılacağımızı düşünmüyorum, ancak güçlü bir kırılmanın eşiğinde olduğumuzu düşünüyorum.”

Bitcoin ilk kez 20.000 $ ‘a ulaştığında, yeni seviyelere bir sıçrama izledi. Bu model, Bitcoin sonunda 50.000 doları kırana kadar haftalarca devam etti. Aynı modelin Bitcoin ile 60.000 $’da kendini tekrar edebileceğini not etmek çok önemlidir.

Filfilb uzun vadede, ayı piyasası zayıfladığında, boğaların fiyatı en az 70.000 $’a çıkarabileceğini tahmin ediyor. Bu çekişe ayak uydurmak, Bitcoin’i daha sonra 95.000 dolara gönderebilir. Bu fiyat markasının yılsonuna kadar devam edip etmeyeceği tamamen piyasa faaliyetlerine bağlıdır. Ancak, Bitcoin’in daha yüksek seviyeye çıkması için hala yer olduğunu unutmamalıyız.

“Uzun vadeli görüş, logaritmik kanalın üst çeyreğini test etmeye devam etmemizdir, bu da yinelenen fib uzantı kanalının bizi 70 bin ve 95 bin dolara götürdüğünü görecek.”

zycrpto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin