Steven Seagal ve Bitcoiin Kurucuları ICO’lar
Steven Seagal ve Bitcoiin Kurucuları ICO’ların ardından projeden ayrılıyor

Steven Seagal ve Bitcoiin Kurucuları ICO’ların ardından projeden ayrılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Steven Seagal ve Bitcoiin Kurucuları ICO’ların ardından projeden ayrılıyor. 26 Mart’taki bir basın açıklamasına göre, kripto para projesi Bitcoiin2Gen’in kurucularının ve Marka Elçisi Steven Seagal’in, ilk para arzının (ICO) tamamlanmasını takiben kuruluşta ayrıldığı belirtildi.

Steven Seagal ve Bitcoiin Kurucuları Bitcoiin’in anonim kalması için projeden ayrılıyor

Bitcoiin 2Gen’in ilham kaynağı, Orijinal Bitcoin’in üstün veya daha gelişmiş bir versiyonunu yapmaktır. “[Satoshi Nakamoto’nun] Orijinal Bitcoin’inden daha üstün ya da gelişmiş versiyonu”olduğu iddia edilen Bitcoiin2Gen (B2G) adlı yeni bir kripto paradır.

Steven Seagal ve Bitcoiin Kurucuları Bitcoiin’in anonim kalması için projeden ayrılıyor. Bitcoiin’in arkasındaki ekip, tüm katkıda bulunanlara, anonim kurucularına ve Marka Büyükelçisi, “Zen Ustası” ve Hollywood aktarü Steven Seagal’e şükranlarını ifade etti. Duyuru da ayrıca, bu kararın kripto para biriminin gerçekten anonim kalması planına uygun olduğu iddia edildi.

“Bitcoiin, gerçek bir anonim kripto para birimine dönüşecektir!”

Konuya yönelik açıklama yazısında şu ifadeler yer alıyor:

Bitcoiin dönüşüm aşamasından tokenin madeni para birimine geçtiğinden Bitcoiin’in orijinal Bitcoin’in beğenisine katılıp gerçekten açık bir kaynak haline gelmesini tavsiye ediyoruz. Bu nedenle kurucularımıza ve gelecekteki çalışmalarında en iyisini dilediğimiz Marka Elçisi’ne büyük bir teşekkür ederiz. Ancak, bu noktadan itibaren Bitcoiin kendi ekosistemi içinde işlev görecek ve hiçbir bireyin üzerinde kontrol sahibi olmadığı gerçek bir anonim kripto para birimine dönüşecektir!

Steven Seagal’in projeye katılımı Twitter’da sert bir şekilde eleştirildi

Steven Seagal, Bitcoiin projesinin bir piramit şeması veya bir MLM şirketi olduğu çeşitli endüstri yayınlarının iddiaları arasında projeye katıldı. Proje, istifleme ve sevk programındaki piramit şeklindeki komisyon yapısının sadece ICO sırasında faaliyete geçeceğini açıkladı. Steven Seagal’in katılımı Twitter’da sert bir şekilde eleştirildi.

Bir Twitter kullanıcısı ise, “Bunun bir aldatmaca olmadığını varsayalım, hepsi ****nin anasıdır ” dedi. 26 Mart basın açıklamasında komisyon yapısının ICO döneminin sadece bir parçası olduğu ve projeyi tanıtan müşteriler için bir çeşit ödül olduğu belirtildi. Açıklama, medyayı sansasyonalizm için eleştirdi ve projeyi bir piramit planına benzetmeye çalıştı.

https://twitter.com/sseagalofficial/status/965898618443051008

Kurucular, Bitcoiin.com sitesinin yasal sahibi olmaları için bir üye veya topluluk üyesi atayacak

Son olarak, tokenlerin madeni paralara dönüştürülmesinden sonra kurucuların, “web sitesinin Bitcoiin.com sitesinin yasal sahibi olmaları için bir üye veya topluluk üyesi atayacakları” bildirildi.

Haber, Tennessee Ticaret ve Sigorta Dairesi (TDCI) Menkul Kıymetler Bölümü’nün tüketicilere kripto para birimi Bitcoiin veya Bitcoiin2Gen hakkında bir uyarı yayınlamasından birkaç gün sonra, New Jersey Eyaleti’nin kripto para karşılığı şirkete karşı aldığı önlemleri ele aldı.

Steven Seagal, SEC’in ünlüler tarafından onaylanan ICO’ların yasadışı olabileceğine dair uyarısına rağmen projeye ve ICO’ya katıldı

Steven Seagal, Twitter’da Bitcoiin2Gen ile olan işbirliğinin sona ermesini henüz yorumlamadı. Steven Seagal, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) daha önce ünlüler tarafından onaylanan ICO’ların yasadışı olabileceğine dair bir uyarı yayınlamasına rağmen, Ocak ayında projeye ve ICO’ya katıldığını duyurdu.

Bitcoiin2Gen ICO, Ocak 2018’de 75 milyon dolarlık yumuşak bir hedefle piyasaya sürüldü. Bitcoiin ekibinin ICO sırasında ne kadar yükselmeyi başardığı belli değil, ancak web sitesinde hedeflerine ulaştıklarını iddia ediyorlar.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin