Stellar (XLM) yeni bir güncellemeyi etkinleştirdi!
Stellar (XLM) yeni bir güncellemeyi etkinleştirdi!

Stellar (XLM) yeni bir güncellemeyi etkinleştirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık platformu olan Stellar (XLM), platformun likidite ekosisteminde ilerlemesinde yeni bir sayfa olan önemli bir güncellemeyi etkinleştirdi. Stellar tabanlı blockchain çözümlerine yönelik kâr amacı olmayan bir kuruluş olan Stellar Geliştirme Vakfı (SDF) tarafından paylaşılan resmi açıklamaya göre, blockchain Protokol 18 versiyonuna yükseltildi.

Böylece Stellar, bu tür işlevleri etkinleştiren tek Katman 1 platformu haline geldi. Artık meraklıları, akıllı sözleşmeler ve yüksek kazanç olmadan likidite havuzları oluşturabilir. Stellar’ın kullanıcıları, ürünlerini kullanabilir ve çapraz varlık dönüşümü için gerekli olan likiditeyi elde edebilir. Stellar’ın AMM destekli likidite havuzlarına karşı başlatılan tüm işlemler, kullanıcıların ve likidite sağlayıcılarının faydalarını en üst düzeye çıkarmak için en iyi oranda gerçekleştirilecek.

SDF’deki Ekosistem Başkan Yardımcısı Justin Rice, bu işlevselliğin Stellar tabanlı merkezi olmayan uygulamaların (dApp’ler) tüm ekosistem için çok önemli olduğunu vurguladı:

AMM işlevselliğinin tanıtılması, XLM için belirleyici olabilir. Ürünlerinin ve hizmetlerinin ağ likiditesini artırma, likidite sağlamayı daha kapsayıcı hale getirme ve Stellar’ın dünyadaki finansal kaynaklara adil erişimi geliştirmesinden heyecan duyuyoruz.

Başlangıçta, Stellar’ın likidite havuzları, likidite sağlayıcılarından %0,3’lük ücretler alacak. Stellar Development Foundation 2021 tarihinde, DeFi’ye özgü araçlarla yapılan deneylerden lazerle yapılanlara odaklandı. Temmuz 2021’de bu blockchain için yeni bir akıllı sözleşme türü tanıtıldı. Ayrıca, 23 Eylül 2021’de Stellar-Polygon köprüsünün etkinleştirilmesiyle Stellar’ın DeFi’ye olan ilgisi arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Ereğli mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin