Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor
Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

Stellar (XLM) kötü günler geçiriyor: XRP ile rekabet edebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar, özellikle yılın ikinci yarısında gelişim ve ortaklıklar açısından çok az haberle karşımıza çıktı. Bu durum büyük oranda düşüş gösteren fiyat hareketine de yansıdı.

XLM, XRP’ye rakip olabilir mi?

Kripto paranın sıralaması da bu düşüşten etkilendi ve Stellar, piyasa değerine göre sıralandığında ilk 10 kripto paranın dışında kaldı. Gelişmelerin yavaşlaması, projenin Ripple (XRP) için artık pek de kayda değer bir rakip olmadığını gözler önüne serdi.

Stellar’ın aksine Ripple, ortaklıklar ve olumlu gelişmeler açısından en iyi yıllarından birini geçiriyor. Kısa bir süre önce şirket, dünyanın en büyük ikinci para transferi şirketi olan MoneyGram ile ortaklığa girdi. MoneyGram bu anlaşmayla Ripple’in xRapid Blockchain ürününü kullanmaya başladı. XRP’nin bu gelişmelerden olumlu etkilenmesi bekleniyor.

Ripple, XRP’nin büyümesine yardımcı olmak için stratejik ortaklıklar üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Stellar kötü günler geçiriyor

Buna karşın, Stellar’ın büyümesini hızlandıracak stratejik bir ortaklığa son girişinden bu yana aylar geçti. Ortaklıklar, özellikle kripto para endüstrisinde bir projeyi başarıya ulaştırmanın önemli bir yönü olarak görülüyor.

Ortaklıklar ayrıca yatırımcıları cezbediyor ve fiyatları arttırıyor. Yatırımcılar, bu yolla dijital varlıkları tutmaya devam etmek için teşvik edilir. Ayrıca medyadaki haberlere aldırmadan proje daha fazla yatırımcı çekebilir.

Stellar’ın bu alandaki eksikliği dijital varlığın son üç aydaki düşüşüyle sonuçlandı. Stellar, 0,13 dolar seviyelerinden 0,073 doların altına geriledi.

Tüm zamanların en yüksek seviyesinde 0,938144 doları yakalayan Stellar’ın yatırımcıları, kripto paranın başarılı günlerine dönmesini dört gözle bekliyor. Proje, sınır ötesi işlem çözümü olma konusundaki çabalarını artırmazsa Ripple’ın koyduğu çıtaya erişmesi bir hayal olarak kalacak.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin