Stellar Lumens (XLM) piyasada iyi performans göstermeye devam ediyor
Stellar Lumens (XLM) piyasada iyi performans göstermeye devam ediyor

Stellar Lumens (XLM) pozitif hacim yüzdesini koruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), 6.864.865.459 dolarlık piyasa değeri ile kripto para piyasasındaki sekizinci sırasını koruyor ve son birkaç gün içinde ciddi değişikliklere sahne oldu. Bitcoin Cash, EOS gibi büyük bir büyüme yaşanmasıyla birlikte, Stellar pazardaki konumunu ve pozitif hacim yüzdesini korumak için oldukça başarılı.

Stellar Lumens (XLM) piyasada iyi performans göstermeye devam ediyor

Hacim yüzdesi büyümesi, önceki 7 gün boyunca %70,66’dan %31,86’ya düşmüş olsa da, Stellar’ın hala övünme başarısı, son 7 gün rakamlarında yüksek bir pozitif hacim yüzdesini muhafaza etmesidir.

Stellar şu anda %0,27 artış göstererek, 0.37 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Stellar.org, Blockchain ve kripto parayı tanıtmak için piyasa faaliyetlerini sürdürmekte. Dubai’de Blockchain meraklıları için bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Etkinlikte, OTC Supply’ın kurucusu Bay Marwan Alzarouni’nin yanı sıra Stellar ekosistemi ortaklarından NEC Payments ve Mobius’un yapacağı sunumlar yer alacak.

Stellar Lumens (XLM) pozitif hacim yüzdesini koruyor
Stellar Lumens (XLM) pozitif hacim yüzdesini koruyor

Stellar, son 7 gündeki başarılı hacim yüzdesi artışında yalnız değil

Stellar, son 7 günde bu orandaki hacim yüzdesi artışında yalnız değil. Diğer kripto paralardan Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), IOTA (MIOTA), Dash (DASH) ve TRON (TRX)’da son 7 günlük hacim ölçeğinde benzer sayılar gösteriyor. Ethereum’un son 7 gün içindeki hacim yüzdesi artışı %24,77, Ripple’ın son 7 gün içindeki hacim artış oranı %33,06, Cardano’nun son 7 gün içindeki hacim artışı yüzdesi %25,91, IOTA’nın son 7 gün içindeki hacim artışı yüzdesi ise %32,75, Dash’ın son 7 gün içindeki hacim artışı yüzdesi %29,76, TRON’un son 7 gün içindeki hacim artışı yüzdesi %29,38’dir.

Stellar, mevcut pozitif sayılarını korumak için büyük bir potansiyele sahip

Ancak Stellar’ı geride bırakan ve diğer altkoinlerle aynı parantez içine girmeyen başka kripto para birimleri de var. Bitcoin Cash (BCH) şu anda 1.371,80 dolar seviyesinde ve son 24 saatte %19,10’luk bir artışa sahip. Bitcoin Cash, son 7 gün içinde %84’lük bir artış oranı yakaladı ve tüm rekabeti bir mil geride bıraktı.

EOS, son 7 günde %43,78 oranında bir artış gösterdi. İnsanlar bu teknolojiye büyük ilgi gösterdiler ve yapımcılarına göre bugün algıladığımız dünyayı değiştirme kabiliyetine sahip. Stellar’ın büyüme oranı, EOS ve BCH gibi altkoinlerdeki artan işlemlerin rekabetinden etkilendi. Ancak Stellar, mevcut pozitif sayılarını korumak için büyük bir potansiyele ve bir titizliğe sahip.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin