Stellar Lumens (XLM)  Bitcoin’den bile önce artış trendine girdi
Stellar Lumens (XLM)  Bitcoin’den bile önce artış trendine girdi

Stellar Lumens (XLM) ilk 20’nin en iyi performans gösteren parası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Temmuz tarihinde Stellar’ın Coinbase tarafından listelenebileceğinin açıklanmasının sonrasında Stellar Lumens (XLM) en iyi 20 kripto para birimi arasında en üst sırada yer aldı. Kripto paranın günlük ve haftalık büyümesi bir haftadan fazla çift haneli rakamlarla yeşermeye devam ediyor.

Stellar Lumens (XLM)  Bitcoin’den bile önce artış trendine girdi

Temmuz ayında Stellar Lumens, Bitcoin’den bile önce artış trendine girdi. Stellar Lumens, Coinbase’de listelenme haberin ardından da artış hızına devam etti. 14 Temmuz–22 Temmuz arası dönem, Stellar Lumens fiyatı için çok çok önemli bir zamandı. Coinbase haberinin ardından kötü giden trendi bozan kripto para, önemli bir değer kazandı.

Stellar Lumens’in Temmuz ayı ortalarındaki fiyat grafiği
Stellar Lumens’in Temmuz ayı ortalarındaki fiyat grafiği

Stellar Lumens, 18 Temmuz’da ise hacimde Litecoin’i geride bırakarak 6. sıraya yerleşti. Kripto para son dönemdeki yükseliş trendi ile ilk 5’e girmeye çalışıyor. Dağıtılmış ödemeler için açık kaynak kodlu bir platform olan Stellar’ın 17 Temmuz’da yayımlanan bir Stellar blog gönderisine göre, para transferi ve token oluşturma alanında şeriat uyumluluk sertifikası elde etmek için ilk dağıtık defter protokolü olduğu bildiriliyor. Bu konuyu takip eden bazı İslami finans kurumları için oldukça önemli bir gelişme olarak yorumlandı.

Stellar Lumens (XLM) Huobi Borsası’nda listelenecek

Bahreyn Merkez Bankası tarafından tanınan ve lisanslı önde gelen uluslararası şeriat danışma bürosu olan Şeriat İnceleme Bürosu, Stellar’ın kabiliyetlerini ve uygulamalarını inceledi ve İslami finans kurumlarında Stellar teknolojisinin kullanılmasına izin veren rehberliği yayınladı.

Stellar Lumens’in 10 günlük fiyat hareketleri
Stellar Lumens’in 10 günlük fiyat hareketleri

20 Temmuz’dan itibaren satışlarını etkisiyle düşüşler yaşayan XLM, kısa sürede tekrardan yükselişe geçti. 25 Temmuz’da sektörünün önde gelen kripto para borsalarından olan Huobi Stellar’ı listeleyeceğini duyurdu. 28 Temmuz’da Stellar Lumens, Huobi platformunda işlem görmeye başlayacak. Yazım sırasında Stellar Lumens, %6,4 oranında artışla 0,32 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda, 6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. sırada yer alıyor.

Stellar Lumens (XLM) performansı ile göz dolduruyor!

2 haftadan kısa bir süre içinde Stellar’ın 3,4 milyar dolar olan işlem hacmi yaklaşık iki katına çıkarak 6,3 milyar dolar seviyelerine geldi. Temmuz ayı ortalarından itibaren Stellar Lumens, en iyi performans gösteren 20 kripto para arasında ilk sırada yer alıyor. Stellar Lumens saat başı %1,10, günlük ve haftalık ise sırasıyla %13,47 ve %14,03 oranında artışla yeşil alanda işlem görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin