Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?
Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?

Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, 0,45 dolardan sıçrayarak 0,5 dolar direncinin hemen altına yükseldi. YFI ise düşüş eğilimi gösterdi.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

25 ve 26 Mart’tan bu yana XLM, 0,35 dolarlık destek seviyesinden güçlü kazançlar gördü. OBV’de de bir yükseliş eğilimi görüldü. Bu, rallinin alıcılardan gelen talebin arkasında olduğunu gösterdi, bu talep son satış dalgasından etkilenmemişti.

XLM 0.53 dolardan 0.45 dolara düşse bile OBV sadece hafif bir geri çekilme gösterdi ve alıcıların son düzeltmelere rağmen piyasada hala güçlü olduğunu gösterdi. MACD düşüş eğilimi gösterdi, ancak sıfırın üzerinde. 0.5 dolar seviyesinde bir miktar direnç var.

yearn.finance (YFI) fiyat analizi

YFI birkaç gündür 4 saatlik grafikte düşüş eğilimi gösteriyor. Son olarak YFI 41.600 dolara ulaştığında, bir sonraki ayakta 38.000 dolara geri çekildi. Bununla birlikte, RSI da daha düşük bir seviyeye ulaştı.

Son fiyat hareketliliği, YFI’nin 41.500-42.000 dolar bölgesine ulaştığını veya 39.000 dolara dokunmak için daha da düşmesiyle sonuçlanabilir. Bu seviyelere geri çekilme, satın almak için bir fırsat olabilir. Geçtiğimiz birkaç gün içinde 38.000 dolarlık bölgeyi destek olarak tutması, yükseliş gücünün bir işaretiydi ve YFI önümüzdeki günlerde 44.000 dolar işaretinin ötesinde daha da yükselebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin