Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Stellar Lumens ve Uniswap fiyat analizi: XLM ve UNI için beklenen yön, kritik seviyeler ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, Aralık ayının başından bu yana işlem yaptığı aralığın ötesine geçti ve orta vadeli bir hedefini 0,42 dolar olarak belirledi. Uniswap ise bir miktar satış baskısıyla karşılaştı ve 17.4 doları yeniden test edebilir.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Stellar Lumens, daha önce işlem yaptığı aralığın dışına çıktı, aralık yükseklerini destek olarak yeniden test etti ve yukarı doğru bir hareket için hazırlandı. Aralığın genişliğine bağlı olarak, bu XLM kopuşu için öngörülen yükseliş hedefi 0,48 ABD doları olarak düşünülüyor.

Kırılma, OBV’nin yükselişini gören yüksek işlem hacminde gerçekleşti. Bu bir piyasa inancının bir işareti. XLM’nin arkasında yükseliş ivmesi var ve önümüzdeki birkaç gün içinde 0.4 dolara ulaşması muhtemel.

0.42 dolarda önemli bir direnç bulunması olası, bu da 0.36 doların ötesinde öngörülen hedefin kırılma sonrası kritik bir noktasını temsil ediyor.

Uniswap (UNI) fiyat analizi

UNI yükselirken RSI düşüş ivmesi gösteriyor. Bu UNI için düşüşün görülebileceğini ortaya koyuyor. Son yükselişte 21.16 dolarda yerel bir zirve oluşmuştu ve düşüş baskısı nedeniyle daha yüksek bir işlem seansını kapatamadı.

Sonraki alım satım seansları, RSI nötr 50’nin altına düşerken UNI’nin de düştüğünü gördü ve kritik direnç yeniden test edildi.

18.65 ve 17.4 dolar UNI için yakın destek seviyeleri ve önümüzdeki birkaç gün içinde 17.4 dolara kadar düşmesi ihtimal dahilinde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin