Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Stellar Lumens ve Tezos fiyat analizi: XLM ve XTZ için sıradaki duraklar, beklenen yön ve izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, son olarak grafiklerde anlık direncinin üzerine çıktı ancak göstergeler uzun bir ralliyi pek desteklemiyor. Tezos piyasasında ise alıcı kıtlığı olduğu için hareket oldukça sınırlı.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Stellar Lumens, son birkaç seansta bazı satın alma baskısına tanık olduktan sonra 0,239 dolardaki direncinin üzerine çıktı. XLM’nin piyasa değeri Binance Coin’inkini geçti ve ilk 10 sıralamasına geri döndü. Son 24 saatteki kazançlar %9’un üzerindeydi. Ayrıca potansiyel bir yükseliş senaryosu, XLM’nin yerel zirve seviyesi olan 0,44 dolara yükselmesini sağlayabilir.

Son fiyat hareketine rağmen, piyasada fiyatın mevcut desteğin üzerinde kalıp kalamayacağına dair bazı şüpheler var. Awesome Osilatör, yeşil çubuk kaydetmesine rağmen yükseliş momentumunun güçlü olmadığını gözler önüne seriyor. Göreceli Güç Endeksi ise aşırı alım bölgesine yakın ve alt bölgeye doğru bir tersine dönme XLM’nin bir kez daha 0,329 doların altına düşmesiyle sonuçlanabilir.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Dün 2,89 dolardaki direncin altına düşen Tezos şu anda bu seviyeyi yeniden test ediyor. Ancak 24 saatlik ticaret hacimleri düşük olduğundan ve satın alma aktivitesi bastırıldığından, üst tavanın üzerinde bir kırılma pek de olası görünmüyor. Grafiklerdeki yukarı yönlü bir hareket, kripto para piyasasından gelen yükseliş ipuçlarına bağlı olabilir. Bu gerçekleşmezse XTZ, gelecek seanslarda sabit bir kanalda işlem görmeyi sürdürebilir.

Bollinger Bantları sıkıştığı için fiyat düşük dalgalanma gösteriyor. On Balance Volume ise düşüş göstermesiyle birlikte alım baskısının eksikliğini yansıtıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin