Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler
Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler

Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens, düşük volatilite ile 0,40 ila 0,38 dolar arasında hareket ediyor. Boğalar 19,2 dolar seviyesini yeniden ele geçirirse SUSHI düşüş trendini tersine çevirebilir.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Stellar Lumens, 0,354 dolar desteğine doğru düşüşünden bu yana durgun bir piyasayı yansıttığı için ay boyunca kayıplar %14 olarak gerçekleşti. Bollinger Bantları, fiyat 0,40 ila 0,38 dolar arasında işlem gördüğü için düşük oynaklığın altını çizdi. Kanalın her iki tarafında kopuşlara tanık olunurken, karşı taraf bunu reddetmekte hızlı davrandı. Düşük volatilite, özellikle şamdanlar 200-SMA’nın (yeşil) altında hareket ettiği için, büyük fiyat dalgalanmalarına izin vermedi.

Bu arada, ADX Göstergesi 14 değerini gösteriyor ve piyasada zayıf bir eğilim olduğunu ortaya koyuyor. 24 saatlik işlem hacmindeki artış, bir yükseliş hareketinin ilk sinyali olacaktır.

SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi

Şimdiye kadar 2021’in en iyi performans gösterenlerinden biri olan SUSHI, rekor seviyelerden sonra biraz yorgunluk belirtileri gösteriyor. Fiyat 23,4 dolardaki rekor seviyeden 16,1 dolara düştükten sonra 4 saatlik grafikte düşüş trendi görüldü. Ancak şu anki destek, ek kayıpları hafifletti ve son birkaç seansta yükseliş hareketi görüldü.

Bir düşüş trendinin sonunu göstermek için boğaların birden fazla hedefin üzerine çıkması gerekiyor. İlk hedef, anlık genel direncinde, ikincisi ise 19,2 dolarlık üst tavanda bulunuyor. MACD’de yükseliş eğilimi, boğaların kısa vadeli hedeflerine ulaşması için bir atlama taşı olabilir.

Stokastik RSI tarafsız bölgede, ancak dengeden yukarı doğru işaret ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin