Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Volatilitedeki bir artış, Stellar Lumens’i 0,46 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkarabilir, ancak işlem hacimlerinin önce keskin bir şekilde artması gerekiyor. Aave ise %50 Fibonacci seviyesinin üzerine çıkmak için sermaye girişlerinde bir artış gerektiriyor.

Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Kısa gövdeli şamdanlar Stellar Lumens piyasasında konsolidasyon gösterse de, Bollinger Bantları bu yazı yazılırken genişliyor. Bu da oynaklığın artması nedeniyle daha büyük fiyat dalgalanmalarına izin veriyor. Yazım sırasında zaten toplanan 24 saatlik işlem hacimleri, önümüzdeki seanslarda fiyat artışı konusunda daha fazla ipucu verebilir.

MACD histogramı bazı dalgalı hareketler kaydetmesine rağmen, hızlı hareket eden çizgi Sinyal çizgisinin üzerinde kaldığından fiyatta yükseliş gücü kaydediyor. Tüm gözler, geniş piyasa rallisi XLM’yi grafikte yukarı doğru itmeye devam ederse devrilebilecek bir seviye olan 0.46 dolar direnç seviyesinde olacak. Aksi yönde ise geri çekilme, 0,39 dolarlık destek seviyesine düşüşle sonuçlanabilir.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Aave, son 24 saatte %6’nın üzerinde arttı, ancak 4 saatlik zaman diliminde %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altında dinlendi. Bu, belki de ayılar yukarıda belirtilen seviyenin üzerinde bir hareketi hızla reddettiği için piyasadaki satın alma baskısının eksikliğini de yansıtıyor. Satın alma baskısının kıtlığı, grafiklerde düzleşen On Balance Volume’da da belirgindi.

Chaikin Para Akışı, fiyatla güçlü bir korelasyonun altını çizdi ve AAVE’nin %38,2 Fibonacci seviyesinin üzerine yükselişinden sermaye girişlerinin sorumlu olduğunu belirtti. Fiyat genel direncini kırmak istiyorsa, endeksin bir kez daha toparlanması gerekecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin