Stellar Lumens önemli bir ortaklık kurdu!
Stellar Lumens önemli bir ortaklık kurdu!

Stellar Lumens önemli bir ortaklık kurdu: XLM için şimdi yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), İngiltere merkezli bir haber kanalı olan The Register ile ortaklık yapan SatoshiPay tarafından kullanılıyor. İşbirliği kapsamında Register, SatoshiPay’de Stellar Lumens’i kullanarak şirketin makalelerinin/kitaplarının bir e-kitap olarak satın alınmasına izin veriyor. Bu gelişmeyle Stellar Lumens önemli bir ortaklık kurdu. Peki XLM için şimdi yön neresi?

Stellar Lumens önemli bir ortaklık kurdu!

SatoshiPay, Nano ödeme işlemlerini işler ve Stellar Lumens’in bir ortağıdır. İngiltere’nin en büyük teknoloji haber kanalı olan Register, SatoshiPay’i dijital içerik ve verilerini satmak için kullanacak. Bu ortaklığı onurlandırmak için SatoshiPay kullanıcılarına ücretsiz kredi olarak 1 milyon XLM tokeni verilecek.

SatoshiPay ve onların gelişmiş Nano ödeme sistemi, The Register tarafından sağlanan güvenli içerik ağı ile entegre edildi. Şimdi fiziksel kitapların e-kitaplar olarak kullanılabilir olmasına izin verecek. Yeni başlayanlar için The Register’ın popüler kitaplarından biri olan “Geek’in İngiltere Rehberi” SatoshiPay üzerinden satın alınabilecek bir e-kitap olarak sunuluyor. Bu, bir tescil içeriğinin ne kadarının reklamsız bir ortamda sunulduğunu kontrol eden bir test edicidir.

Stellar Lumens için şimdi yön neresi?

SatoshiPay, Stellar ağ tabanlı işlem sistemini geliştirmeye devam ediyor. Bu durum, çoklu imza kullanımının daha iyi bir versiyonunu ve özel XLM cüzdanlarının stabilitesini artırıyor. Bu XLM hediye kredileri, e-kitapları satın almak için veya SatoshiPay’i destekleyen farklı web sitelerinde işlem yapmak için kullanılabilir. Bu işbirliği konusunda, Stellar Geliştirme Vakfı’nın kurucu ortağı Jed McCaleb şunları söyledi:

Bu milyonlarca tüketiciye ulaşmada Blockchain ödemelerinin ilk ana kullanımlarından birini temsil ettiği için Stellar ve kripto para birliği için heyecan verici bir an.

Stellar Lumens yazım sırasında, 5,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle 7. sırada yer alıyor. Stellar Lumens şu anda, %4,8 oranında düşüşle 0,27 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bu işbirliği ile Stellar Lumens’in fiyat hareketlerinde olumlu gelişmeler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin