Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Stellar Lumens fiyat analizi: XLM yükselecek mi? İşte detaylı teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens fiyatı, ayın başından bu yana önemli ölçüde yükseldi. Kripto para bu yükseliş trendi sürerken son iki hafta boyunca direnç seviyelerini temel destek seviyelerine çevirmeyi başardı. Şu an aynı şekilde, 0,61 doları aşmaya çalışıyor. XLM bu direnç seviyesini tersine çeviremezse, XLM küçük bir düzeltme dönemine girebilir.

Bu haberin yazıldığı esnada XLM, son 7 günde yüzde 68’in üzerinde fiyat artışına tanık olduktan sonra, günlük 4,8 milyar dolarlık işlem hacmiyle 0,57 dolardan işlem görüyor.

1 günlük Stellar Lumens (XLM) fiyat analizi

Günlük grafiğe baktığımızda XLM’in Şubat ayının başından bu yana yükseliş trendinde olduğunu görüyoruz. 24 saat önce bile, XLM güçlü bir yükseliş ivmesi kaydediyordu ve kripto paranın yüzde 26’nın üzerinde arttığını görebiliyordu.

Bu haberin yazıldığı esnada Stellar 0,61 dolarlık fiyat seviyesindeki direnci kırmaya çalışıyor. Bu başarısız olursa XLM 0,38 ABD dolarındaki desteğe düşebilir. Durum daha da kötüye giderse, 0,31 dolar civarında başka bir destek daha var. Ancak XLM pazarındaki duyarlılık göz önüne alındığında, ikinci destek seviyesine bir düşüş pek de mümkün görünmüyor.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

XLM için teknik göstergeler, yükseliş hissini vurguluyor. Ancak bu, önümüzdeki günlerde trendin tersine dönme olasılığını ortadan kaldırmıyor. RSI aşırı alım bölgesinde. Stellar’ın tarihsel fiyat verilerini hesaba katacak olursak, RSI en son böyle bir seviyede kaldığında, kısa süre sonra dik bir düşüş izlemiştik.

DMACD çizgisi, Signal çizgisinin oldukça üzerinde. Bu da XLM piyasasındaki yükselişin bir işareti olarak yorumlanabilir.

XLM’nin fiyatı istikrarlı bir yükseliş eğilimi gösterirken yükseliş hissiyatı da hep diriydi. Bununla birlikte kripto para, önemli direncini önümüzdeki günlerde bir destek seviyesine çeviremezse trendin tersine çevrilmesine maruz kalabilir. Bu da XLM’in önümüzdeki günlerde acil desteğine düşmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin