Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için sıradaki hamle ne olacak?
Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için sıradaki hamle ne olacak?

Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 13,27 milyar dolarlık piyasa değeri ile Stellar Lumens’ın fiyatı da artıyor. Piyasa değeri açısından on birinci en büyük dijital varlık, özellikle son birkaç gün içinde değerinde güçlü bir artış kaydetti. 10 Nisan ile 11 Nisan arasında XLM, fiyatını 0,5713 dolardan 0,6550 dolara iten %36’lık bir artışa tanık oldu. Sonrasında fiyat %12 geri çekildi ve şu anda 0,5827 dolardan işlem görüyor.

1 saatlik Stellar fiyat grafiği

XLM’nin yukarıdaki grafiği, piyasadaki artışın 0,6550 dolara yükseldiğini ve ardından düzelmeye başladığını gösterdi. Fiyat iki ardışık azalan kanalda düştü ve şu anda 0,5757 dolardan destekleniyor.

Bu düşüş trendi, XLM pazarına giren başka bir düşüşe işaret ediyor.

Fiyat hareketi açısından hızlı hareketin ardından Bollinger Bantları yakınsarken oynaklık piyasayı terk etti. Düşen fiyat, piyasadaki azalan oynaklığa katkıda bulundu. Sinyal çizgisi mum çubuklarının üzerine çıkarken fiyatın düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Bu arada, göreceli güç endeksi 48’de denge bölgesine yakındı. Ancak yükselen düşüş momentumu, satış baskısının artmasına neden olabilir ve XLM değerini daha da aşağı çekebilir. XLM, desteği 0,5757 dolarda ihlal ederse bu mümkün olabilir.

Mevcut Stellar Lumens grafiği, kripto para biriminin dalga benzeri hareketini kaydetti. Fiyat güçlü bir yükselişe tanık olsa da, düzeltme nihayet başladı. Fiyat iki azalan kanal içinde düştü ve eğer acil desteği bozarsa, değerin 0,5491 dolara kadar düştüğüne tanık olabiliriz. Bununla birlikte, satın alma baskısı yükselirse, desendeki kırılma yükselişe dönüşebilir ve direnci 0,6103 dolarda yeniden test edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin