Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler

Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens fiyatı bir kez daha 32 sent seviyesinin üzerine çıkmada başarısız oldu. Fiyat, bir haftadan fazla bir süredir bu seviyeye yapışık kaldı ve konsolide olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde XLM, 32 sent ile 28 sent seviyesi arasında gidip geliyordu.

Kripto para piyasası, çoğu kripto para birimi rekor fiyat artışları gördüğünden, son 24 saat boyunca yükseliş hissi gözlemliyor. Kripto para birimlerinin kralı Bitcoin, 37.000 dolar seviyesinin üzerine tırmanarak yüzde 4,32’lik bir artış kaydetti. Ethereum ise dönem boyunca yüzde 16,23 artış kaydetti.

Stellar Lumens fiyat analizi

Stellar Lumens fiyatı, hızlı bir şekilde yükseliş desteği bulduğu için 2021’e güçlü bir başlangıç ​​yaptı. Boğa rallisi, XLM’nin durmadan önce 0,12750 dolardan 0,4000 doların üzerine çıkmasına neden oldu. Düşüş baskısı arttıkça yükseliş ivmesi azaldı ve Stellar Lumens fiyatı dengelenmeden önce 0,20800 dolar seviyesine gerileyen bir düzelme gözlemledi.

O zamandan beri fiyat toparlanırken, fiyat oynaklığı düşük kaldığı için XLM her iki tarafta da küçük bir ivme gözlemliyor. Düşen ticaret hacmi, XLM’nin her iki yönde de net bir çıkış yapmasını zorlaştırıyor.

Teknik göstergeler ne söylüyor?

Teknik göstergelere göre, MACD düşük yükseliş ivmesi gösteriyor ancak iki EMA da yakınlaşmaya başladığından düşüş eğilimi söz konusu.

Fiyat dalgalanması dönem boyunca azalmaya devam ettiğinden, RSI son on gün boyunca nötr kaldı. Şu anda gösterge 56,91’de ve 50’ye dönüyor.

Bollinger bantları kısa vadede düşük volatilite gösteren bir daralmaya yaklaştı. Gösterge, fiyatın 0,3000 dolar civarında konsolide olmaya devam etmesiyle, piyasanın her iki tarafta da çok az ivme gözlemlediğini gösteriyor. Sıkışma, XLM oynaklığının yükselebileceğini, ancak bantların henüz genişleme göstermediğini gösteriyor. Bu, bir kopuştan önce daha fazla konsolidasyon olabileceğini ima ediyor.

Dört saatlik teknik analiz, zaman dilimi boyunca satın alma sinyalleri yayınlayan 28 ana göstergeden 17’siyle bir satın alma sinyali gösteriyor. Öte yandan, yalnızca üç gösterge düşüş eğilimi gösterirken, kalan sekiz gösterge nötr kalıyor.

24 saatlik teknik analiz, teknik göstergelerin hiçbiri satış sinyali vermediğinden güçlü bir satın alma sinyali veriyor. Analiz, 18 göstergenin satın alma sinyali verdiğini, on göstergenin ise tarafsız kaldığını, iki tarafa da yönelmediğini gösteriyor.

Cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin