XLM analizi: Stellar, önemli gelişmeler görüyor, yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?
XLM analizi: Stellar, önemli gelişmeler görüyor, yukarı yönlü bir kırılma gelir mi?

Stellar Lumens’in XLM tokeni, 2018 için iyi bir HODL olabilir: İşte sebepler ve son ortaklıklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarlarında devam eden kan banyosundan XLM de etkilendi. Token, son 24 saatte %10 oranında değer kaybetti. Bununla birlikte piyasadaki düşüş XLM Blockchain projesini daha fazla rahatsız etmeyecek gibi görünüyor. Şu an en iyi 10 coin arasında yer alan Stellar 4 milyar doların üstünde bir piyasa değerine sahip. XLM 2018 yılı için hala iyi bir HODL olabilir.

HODL nedir?

HODL aslında İngilizce’de tutmak anlamına gelen Hold kelimesinin yanlış yazımı. 2013 yılında dünyanın en ünlü kripto forumu olan Bitcointalk’ta bir kullanıcı başlık açarken yanlışlıkla HODL yazıyor, ardından olaylar gelişiyor.

Peki bu Blockchain’i eşsiz kılan ve XLM’i iyi bir HODL yapan şey ne?

Stellar’ın amacı, finansal erişilebilirlik açısından her şey dahil bir platform sağlamak. Blockchain, diğer projelerin ağda ve dolayısıyla açık kaynakta geliştirilmesini sağlamak için tasarlandı. Bu dijital ödemeler ve küresel finans çağında teknoloji meraklıları için hayatı kolaylaştırmak amaçlanıyor.

Haberin hazırlanma anı itibarıyla Stellar, tanınma ve uluslararası ortaklıklar yoluyla ayakta kalma olasılığını güçlü bir şekilde gösteriyor. Üçüncü çeyrekte azalan kripto coin ve kurumları arasındaki ittifaklara rağmen, Stellar el değmemiş pazarlarda önemli ilerleme kaydediyor. Proje kısa süre önce tokenin fiyatını önümüzdeki çeyrekte artırması beklenen iki stratejik hamle gerçekleştirdi.

Şeriat uyumluluğu sertifikası

Stellar yakında İslami finans kurumlarında bir sorun çözücü olarak faaliyet göstermeye başlaayacak. Duyuru, Bahreyn’deki Sharyiah İnceleme Bürosu’nun Blockchain teknolojisini Merkez Bankası düzenlemelerine dahil etme amacıyla gözden geçirmesinden sonra geldi. Bu incelemeyi, Stellar ağının İslami finans kurumlarına nasıl getirilebileceğine dair yönergeler ve öneriler takip etti.

Şeriat uyumluluk sertifikası Stellar için büyük bir adım. Çünkü bu sertifikayı alan öncü kripto para oldu. Ayrıca, platformun “XLM” tokeni de şeriat uyumlu kurumlarla entegrasyon konusunda yönlendirilecek.

Stellar’ın geleceği bu sertifikadan nasıl yararlanabilir?

Bu sertifikayla kripto para projesi, petrol ağırlıklı körfez bölgesine erişme şansını artırdı. Proje böylelikle kripto tokeninin yakın gelecekte büyük iş umutları için daha fazla İslami finans kurumlarına erişimini sağlayabilecek. Stellar Blockchain teknolojisinin, körfez bölgesindeki iş dağılımı dinamiği göz önüne alındığında, havalimanı işlemleriyle popülerlik kazanma şansı da yüksek.

Celcius partnerliği

Kripto projelerinin finansmanı geçmişte yönetmeliklerle ilgili pek çok sorunla karşılaştı Celsius isimli ağ, kripto sahiplerinin kefalet paraları ile teminat olarak borç alabilecekleri bir ortam sağlayarak bu boşluğu dolduruyor.

Şirket şu anda, Stellar ekosisteminde başlatılan projelerin işini yürütecek teknoloji şirketi olan Lightyear.io ile çalışıyor. Celcius, Stellar ile olan iş ilişkisinin bir parçası olarak bu projelere ICO finansörlüğü yapacak.

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, ortaklık konusunda iyimser:

Stellar Development Foundation’ın hedefleri ve bizim hedeflerimiz mükemmel bir şekilde uyumlu. Hem gelişmiş hem de gelişmekte olan dünyaya yeni bir Blockchain bankası getirmeye çalışıyoruz ve bir sonraki kripto dalgasını güçlendirmek için heyecan duyuyoruz.

Apple ve Android uygulamasına XLM entegrasyonu geliyor

Celsius’un yakında Apple ve Android uygulamalarıyla Stellar Lumens ve Celsius cüzdanındaki XLM tokenlerini içereceği tahmin ediliyor. Ayrıca, Celcius ağını kullanan Stellar topluluğunun muhtemelen dördüncü çeyrekte XLM tokenlerine yönelik ilgisi de artacak.

Peki sizce Stellar Lumens sizce de bu yıl için iyi bir HODL aracı olabilir mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

cryptoglobalist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Stellar Lumens, Hobi’de listelenmeye başlıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin