New York, Blockchain tabanlı COVID-19 pasaportu sistemini önümüzdeki hafta başlatıyor
New York, Blockchain tabanlı COVID-19 pasaportu sistemini önümüzdeki hafta başlatıyor

Stellar koronavirüsten etkilenenler için milyonlarca XLM bağışladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Geliştirme Vakfı, koronavirüs salgınıyla mücadeleye yardımcı olmak için altı hayır kurumuna 2,5 milyon Lumen bağışladığını duyurdu. Vakıf ayrıca toplumu kriz zamanında yardım etmeye çağırdı.

Bazı diğer kripto şirketleri de geçen ay koronavirüs pandemisiyle mücadele etmek için bağışta bulundu. SDF, her bir hayır kurumuna 100.000 XLM bağışıyla başlayacak ve kalan fonları topluluk tarafından yapılan Lumen bağışlarıyla eşleştirmek için kullanacak.

Vakıf tarafından yapılan resmi duyuruya göre, koronavirüs salgını süresince aktif topluluğu ve XLM rezervlerini kullanmayı planlıyor. Şirket ayrıca Stellar merkezli Lumenthropy ile nisan ayı için bir XLM bağış eşleştirme programı açıkladı. Dünyadaki COVID-19 vakalarının sayısı dün 1 milyonun üzerine çıktı. Küresel salgın küresel ekonomiye de büyük zarar verdi.

Stellar bu süreçte bağışta bulunan tek kripto kuruluşu değil

Daha önce Blockchain şirketi Ripple, koronavirüs salgınıyla mücadele etmek için 200.000 dolar bağışta bulunacağını açıklamıştı. Ripple, kriz zamanında koronavirüs salgını ile savaşmaya yardımcı olan tek kripto şirketi değil. Binance de sağlık çalışanlarına yardımcı olmak için bir yardım fonu kurdu.

Bir milyondan fazla teyit edilmiş pozitif COVID-19 vakası ile başka bir dönüm noktasına ulaşıldı ve dün dünyada koronavirüs ölümlerinin sayısı 50.000’i aştı. Koronavirüsün etkisi, küresel ekonomi üzerinde de oldukça acımasız seyrediyor. Finansal piyasalar küresel pandeminin ortasında çökmeye devam ettiği için şimdiye kadar 3,3 milyondan fazla Amerikalı işsizlik başvurusunda bulundu. Dünya genelinde 2 milyardan fazla insan çeşitli yasaklarla karşı karşıya.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin