Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?
Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?

Stellar’ın (XLM) SEC ile bir problemi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple, XRP’nin yasal statüsünü ele alan bir davaya katılımları sayesinde bugünlerde ilgi odağı oldu. Konuyla ilgili belirsizlik hala devam ederken, birçoğu odaklarını Ripple’de eski bir yönetici olan Jed McCaleb tarafından yönetilen bir altcoin olan Stellar Lumen’s (XLM) gibi diğer kriptolara kaydırdı.

Ripple’a benzer olmasına rağmen, Stellar Development Foundation kendisini tartışmalardan uzaklaştırmayı başardı, daha geniş bir ürün yelpazesine, tekliflere ve ortaklıklara açık olduğunu belirtti. Bununla birlikte, sahipleri arasında XLM tokeninin durumu hakkında hala şüpheler var. Bu şüpheler yakın zamanda, XLM’nin hizmete daha yatkın olduğunu söyleyen SDF CEO’su Denelle Dixon tarafından ele alındı.

Stellar’da ve Stellar Geliştirme Vakfı’nda yaptığımız şey, token de dahil olmak üzere bu teknolojileri kullanmaya odaklanmak. XLM’de tokenler gibi bir yardımcı programdır ve bu nedenle, ağdaki köprü para biriminden yararlanmaya odaklanıyoruz.

Bir röportaj sırasında ağın kullanım durumlarını ve Stellar’ın kullanımını vurgulayan Dixon, Vakfın bakış açısından XLM’nin ağ üzerinde köprü para birimi ve bir yardımcı program olduğunu söyledi.

Jed McCaleb’in Ripple’da oynadığı rol göz önüne alındığında, XRP ve XLM’nin karmaşık bir geçmişi var. Ripple’dan ayrılışı birçok kişinin dikkatini çekti ve Stellar Lumens’i tanıtması, Ripple ve onun yerel tokeni XRP’ye rekabet olarak görüldü. Bununla birlikte, XRP’lerin McCaleb’e sözleşmeye dayalı ödemesinin hala bir sorun olarak görülmesine rağmen, Stellar zamanla kendi yoluna gitmeyi başardı.

Yine de, SEC tarafından XLM’nin satışları veya statüsüyle ilgili herhangi bir yasal sorun henüz ortaya çıkmadı.

Bu arada, Stellar ağı, tüm fiat para birimleriyle boşlukları doldurma misyonuyla ilerliyor. En son ilavesi, Ocak 2021’de Ukrayna’nın izinden giden Bermuda’nın dijital doları olacak.

Yönetime göre, bu projeler kendi başlarına çalışıyorlar ve ağın destek rolü oynadığı tek zaman, teknolojik bir aksaklık veya ekosistem gelişmeleri olduğu zamandır. Hızlı işlemler ve düşük ücretlerle, ağ daha fazla fiat eklemek için büyüyor ve yakında Nijerya, Meksika, Arjantin ve Brezilya gibi diğer ülkelerin fiatını ağa getirmesini düşünebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin