Stellar fiyatı hâlâ güçlü görünüyor! Yükseliş için kritik seviye nedir?
Stellar fiyatı hâlâ güçlü görünüyor! Yükseliş için kritik seviye nedir?

Stellar fiyatı hâlâ güçlü görünüyor! Yükseliş için kritik seviye nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar (XLM) fiyatı yakında kısa vadeli modelinden çıkıp 0,102 dolarlık uzun vadeli direnç alanına ulaşabilir. XLM, Stellar ağının yerel simgesidir. Stellar, dünyanın az gelişmiş bölgelerine odaklanan bir finansal sistem ödeme ağı olmayı hedefliyor.

Haftalık zaman çerçevesi, Stellar fiyatının Ocak ayında dört adet yükseliş mumu oluşturduğunu gösteriyor. Ancak fiyat, Mayıs 2021’den bu yana 0,102 dolarlık direnç alanına veya alçalan bir direnç çizgisine ulaşmadı. Fiyat oraya ulaşırsa, alan reddedilebilir. Öte yandan, bunun üzerinde kesin bir kapanış, uzun vadeli yükseliş trendinin tersine döndüğünü doğrulayabilir.

Haftalık RSI artıyor ama hâlâ 50’nin altında seyrediyor. RSI hareketi, uzun vadeli trendin yönünü belirlemeye yardımcı değil.

Yıldız (XLM) Uzun Vadeli

Stellar fiyat konsolidasyonu patlamaya yol açabilir

Stellar fiyatı, yılın başından bu yana artan bir paralel kanal içinde hareket ederek 24 Ocak’ta 0,096 dolara ulaştı. Ancak fiyat daha sonra düştü ve kanalı 2 Şubat’ta direnç olarak onayladı (kırmızı simge). Düşüşe rağmen, dijital para birimi sırasıyla 0,086 dolar ve 0,083 dolar Fib destek seviyelerine ulaşmadı.

Stellar (XLM) Fiyat Hareketi

Kısa vadeli iki saatlik grafik, bir kırılma olasılığını destekliyor. Bunun nedeni, XLM fiyatının şu anda düzeltici bir model olarak kabul edilen azalan bir paralel kanal içinde işlem görmesidir. Fiyat üst kısmında işlem gördüğünden, en olası senaryo bir kırılmadır. Bu, önümüzdeki 24 saat içinde gerçekleşebilir.

0,382 Fib geri çekilme destek seviyesi, kanalın destek çizgisine denk geldiği için, yükseliş senaryosunu geçersiz kılmadan fiyatın bu çizgiye düşmesi mümkün olacaktır. Bununla birlikte, kanaldan bir kopuş, Stellar fiyatının hâlâ düzeltmede olduğunu gösterir.

Stellar (XLM) Fiyat Kanalı

Sonuç olarak, en olası Stellar fiyat tahmini, kısa vadeli kanaldan bir kopuş ve 0,102 dolara doğru bir artış olarak görülebilir. Öte yandan, kanaldan bir döküm, trendin hâlâ düşüş eğiliminde olduğunu ve 0,803 dolar civarındaki seviyelerin test edilebileceğini gösterir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin