Stellar fiyat tahmini: Direnci kıran XLM'de trend değişiyor mu?
Stellar fiyat tahmini: Direnci kıran XLM'de trend değişiyor mu?

Stellar fiyat tahmini: Direnci kıran XLM’de trend değişiyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Stellar fiyatı, önümüzdeki birkaç ay içinde yaklaşık %60’lık ağır bir düzeltmeye bağlandı. Şimdiye kadar, XLM fiyatı tam olarak bu düşüşü takip ediyor gibi görünüyor. Bir yandan, tüm kripto piyasası Bitcoin ve Ethereum gibi daha düşük seviyelere ayarlanıyor. Öte yandan, tüm borsalardaki işlem hacimleri en düşük seviyede.

Stellar’ın direnci kırması onaylanacak mı?

Stellar fiyatı bugün 0.2070 dolar direncini kırdı. Ancak fiyat henüz günü direncin üzerinde kapatmadığı için bu kırılma henüz onaylanmadı. Stellar fiyatının bugünkü işlem hacmi nispeten yüksek olduğundan kırılmanın gelecekte doğrulanmasını bekliyoruz. Bu, fiyatın direncin üzerinde bir günlük kapanışa sahip olacağı şekilde gerçekleşirse, yükseliş beklenebilir.

Stellar fiyat tahmini: Direnci kıran XLM'de trend değişiyor mu?

XLM Fiyatı haftaya yükselebilir mi?

Stellar fiyatı direnci kırarsa, bir sonraki direnci hedefleyecektir. Bu yaklaşık 0,23 dolar ve yaklaşık %10’luk bir fiyat artışı anlamına geliyor. Altcoin, direnci kırdıktan sonra tekrar 0.2070 dolara düşebilir. Bir sonraki düzeltmenin hedefi bu olacaktır. Yine de ana grafiği unutmamalıyız. Bu grafikte düşüş eğilimini koruyoruz ve yaklaşık 0,09 dolarlık hedef fiyata ulaşabiliriz.

Stellar fiyat tahmini: Direnci kıran XLM'de trend değişiyor mu?

Şimdilik, tüm kripto piyasası daha düşük ayarlanıyor. Kripto piyasasının düşüş eğilimini takip etmek için XLM fiyatlarının 0,20 dolarlık fiyattan biraz daha düşük bir şekilde geri çekildiğini görmek çok normal. Öte yandan, önümüzdeki hafta yükselişe geçerse ve satın alma gücü kripto borsalarına geri dönerse, XLM fiyatı kesinlikle daha yükseğe çıkıp 0,22 dolar fiyatına ulaşacaktır.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin