Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler
Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler

Stellar, BitTorrent, DigiByte fiyat analizi: 28 Şubat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, geçen hafta artan düşüş ivmesiyle karşı karşıya kaldı ve Bitcoin’in 45.000 $ fiyat aralığına düşmesiyle birlikte, piyasadaki birçok altcoin de BTC’yi takip etti ve daha düşük işlem gördü. Yazı yazılırken Bitcoin, 24 saatlik işlem hacmi 42,9 milyar dolar ile 44,474 dolardan işlem görüyordu.

Stellar, DigiByte ve BitTorrent gibi altcoinler için durum böyleydi ve mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında ani bir iyileşme olasılığı düşük görünüyor.

Stellar (XLM)

Stellar fiyatı geçen hafta yüzde 15’in üzerinde düştü ve şu anda 0,41 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap’in listesine göre, kripto para 9,3 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip ve 10. sırada yer alıyor. Kripto paranın fiyatı, desteği geçtiğimiz birkaç gün içinde 0.37 $ ‘da test etti ve şu anda 0.54 $’ lık anlık direncine doğru hafif kazançlar sağlıyor. Mevcut destek başarısız olursa, XLM ikinci desteği 0,27 dolara kadar düşebilir.

Kripto para için Bollinger Bantları daraldı ve altcoin’in fiyat hareketinde daha az dalgalanma gösteriyor. RSI göstergesi, aşırı satım bölgesine yaklaşırken şu anda düşüş eğilimi gösteriyor.

BitTorrent (BTT)

BitTorrent’in fiyatı son 7 günde yüzde 28’in üzerinde düştü ve şu anda 0,0011 $ değerinde. Aşağı yönlü baskı, kripto paranın fiyatının bir gün içinde yüzde 8’in üzerinde düşmesine neden oldu. BTT,  şu anda destek seviyesini mevcut işlem fiyatı civarında test ediyor ve bu destek başarısız olursa BTT’nin tüm son kazançlarını geri alması ve 0.0004 dolarlık fiyat aralığında işlem yapması muhtemel. Bir yükseliş eğilimi meydana gelirse, 0,0014 dolar aralığında önemli bir direnç var.

kripto paranın RSI göstergesi aşırı satım bölgesine girerken istikrarlı bir şekilde düşüyor. İlginç bir şekilde, EMA şeritleri altcoin’in işlem fiyatının altına düştü ve kripto para için destek sunuyor.

DigiByte (DGB)

DigiByte şu anda 0,051 dolardan işlem görüyor ve 730 milyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Geçen hafta, token fiyatı yüzde 33,6 düştü ve şu anda kendisini 0,049 dolarlık destek seviyesine yakın buluyor. Düşüş trendi devam ederse, kripto paranın fiyatını dengelemeye yardımcı olabilecek 0,035 dolarlık fiyat seviyesinde başka bir destek var.

MACD göstergesi ve RSI sinyali, DGB için düşüş baskısını artırdı. MACD göstergesi, RSI aşırı satım bölgesine girmeye devam ederken düşüş eğilimine sahip.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin