IBM, stellar, xlm, kripto para, kripto para haberleri
IBM Stellar işbirliği

Stellar artık IBM Blockchain stratejisinin bir parçası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıl Ekim ayında açıklandığı üzere, Stellar-IBM ortaklığı, IBM’in sınır ötesi ödemelerini geliştirmek için kullanılıyordu.

Kripto dünyasının yardımıyla uluslararası ödemeleri daha kolay ve hızlı hale getirmek istediler ve Stellar teknolojisi seçildi. IBM’in yanı sıra, birçok büyük banka ve finans kuruluşu da aynı yolu izledi.

IBM’in Blockchain pazar geliştirme ve dijital para stratejisi lideri Jesse Lund, Stellar’ın IBM Blockchain platformunun bir parçası olduğunu söyledi. Reddit Ask Me Anything [AMA] aracılığı ile Lund, tam olarak IBM’in XLM ile nasıl çalıştığına dair ayrıntılar vereceğini söyledi ve şunları yazdı:

“Adım Jesse Lund ve IBM’de Blockchain çözümleri finansal servisin başkanıyım. IBM’in Blockchain pazar geliştirme, dijital para stratejisi, çözüm mühendisliği, bankacılık ve finansal hizmetler için müşteri katılımını sağlarım. Bana Blockchain ve kripto para hakkında bir şey sorarsanız, bende livestream yoluyla cevap vereceğim.”

IBM uluslararası işlemlerde Stellar kullanacak

XLM, son 24 saatten bu yana %0,59 oranında değer kaybederken şu anda 0,23 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasada 8’incilik pozisyonunu korurken, mevcut piyasa değeri 4,9 milyar dolar.

Özet geçmek gerekirse:

1- XLM, IBM ile sınırlar ötesi ödemelerde daha hızlı ve ucuz ödemeler için beraber çalışıyor.

2- Stellar Lumens, IBM’in evrensel ödeme çözümlerinde birincil köprü varlığı olmayı amaçlamaktadır.

3- IBM’in kendi tokenini yaratma planı yok, bunun yerine para olarak müşteri ile XLM üzerinden çalışıyor.

4- IBM, XLM sisteminin üzerinde ekstra bir katman olarak kendi çözümlerini oluştururken XLM, IBM’in geleceğe yönelik stratejisinin ayrılmaz bir parçasıdır.

5- IBM XLM’i sınır ötesi işlemler için Ripple ile doğrudan rekabet içinde kullanmayı amaçlıyor. Zaten 2018’in 2. çeyreğinde Stellar Lumens ile uluslararası transfer yapmaya başlayacak halihazırda birçok şirket var.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin