State Street kripto para yatırımını platformunda etkinleştiriyor
State Street kripto para yatırımını platformunda etkinleştiriyor

State Street: “Müşteriler kripto paralara yüksek seviyede ilgi gösteriyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinSpeaker’a göre dünyanın en büyük finansal hizmet şirketlerinden biri olan State Street, müşterilerinin birçoğunun, kripto dünyasında “çok yüksek bir ilgi düzeyine sahip olduğunu” kabul etti.

State Street açıklaması

State Street Dijital Ürün Geliştirme ve İnovasyon müdürü Jay Biancamano, perşembe günü New York’taki Amerikan Banker BlockFS Konferansı’nda konuştu:

Müşterilerimizin şu anda bu varlıklara geçmeleri için bir aciliyet duygusu yok. Yaptıkları işlerde birlikte buluşmak istiyoruz. Çok yüksek seviyede bir ilgi var ama hareket etmeye gerek yok çünkü şu anda müşterilerimizin hiçbiri bu varlıklarını gözaltında tutmaya çalışmıyor.

State Street şu anda gözaltındaki varlıklarda 33,12 trilyon doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Kripto dünyasına hareket eden diğer büyük kuruluşlar arasında, bir sınıf olarak kripto para birimini içeren Fidelity Investments ve NYSE’nin Ocak 2019’a ertelediği Bakkt’ın lansmanı yer alıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin