Starbucks, NFT ödülleri için kullanacağı ağı açıkladı

Starbucks, NFT ödülleri için kullanacağı ağı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kahve dediğimizde aklımıza dünyanın en büyük markalarından biri geliyor. O da Starbucks. Dünyanın birçok ülkesinde yüzlerce şubesi bulunan kahve devi, NFT ile ilgili önemli bir kararını açıkladı. Firma, NFT için Polygon ağını kullanacağını duyurdu.

Kahvenin yanında NFT aldığınızı düşünsenize! Artık tüm sektörler yavaş yavaş dijital çağa ayak uyduruyor. Kripto paralarla ödeme, NFT ve Metaverse sanal mağaza gibi birçok alanda yenilikler görüyoruz. Bu yeniliklere kahve firması da dahil oldu.

Starbucks, NFT dağıtımına bu yıl başlayacak

Starbucks bugün müşterilerine bir Ethereum olan Polygon aracılığıyla NFT ödülleri sunmayı planladığını paylaştı. Ölçeklendirme ağı NFT’ler, mal ve etkinlikler gibi farklı erişimin kilidi olacak.

Şirketin 2022 yılı içinde NFT projesini başlayacağı biliniyor. Uygulamanın ilk olarak başlayacağı ülke ise elbette Amerika. NFT’ler sayesinde hem müşteri hem satıcı kazanabilecek. Çalışanların ödül olarak dijital pullar kazanmasını hem de sınırlı sayıda dijital pul satın alıp ticaretini yapmalarını sağlanacak. Aynı durum müşteriler içinde geçerli.

Girişim, mevcut Starbucks Ödül programının bir uzantısı olarak faturalandırılıyor. Müşterilerin kahve zincirinin uygulaması aracılığıyla zorlukları tamamlayarak ve etkileşimli oyunlar oynayarak “yolculuk damgası” NFT’leri kazanmalarını sağlayacak.

NFT’ler bir kullanıcının Odyssey uygulamasındaki seviyesini artıracağı ve sanal içecek karıştırma sınıflarından özel ürünlere, özel etkinliklere erişime veya Starbucks’a seyahate kadar potansiyel ödüllere uzanabiliyor. Şirketin, NFT satışlarından elde edilen geliri ne yapacağı ise henüz açıklanmadı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin