Bitcoin’in yükselişinin arkasında stablecoin girişleri olabilir…

Stablecoinlerin başarılı olması için Goldman Sachs, ilginç öneride bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Goldman Sachs analistlerine göre, algoritmik stabilcoinlerin uzun vadeli bir geleceğe sahip olması için reel ekonomideki ödemeler için daha geniş bir kabul bulmaları gerektiğini söyledi. Yani analistler benimsemesi arttıkça uzun vadeli kullanımı daha realiteye ulaşıcağını düşünüyor. Analistler,

“Stablecoinlerin şu anda bir ödeme aracı olarak sınırlı kullanımı var. Yatırım bankası Pazartesi tarihli bir araştırma raporunda, bu gerçek dünyadaki kullanım durumu zamanla büyürse, bu varlıklar için daha istikrarlı bir talep tabanı oluşturabilir.

Varsayımsal olarak, işlemle ilgili devam eden bir talebe sahip olsaydı, algoritmik bir stabilcoin uzun vadede hayatta kalabilir.”

Goldman’a göre, sabit varlıkları etkileyen güvenlik açıklarına da vurgu yaptı. Bunun için, Hong Kong doları örnek gösterildi. Bazı para birimlerinin diğerlerine sabitlendiği döviz piyasasına aşina olan insanlar için yeni bir şey olmadığı dile getirildi.

Stablecoinler, gelecek yıllarda kullanılabilecek mi?

Son birkaç haftadır stablecoinlerin ne olacağı konuşuluyor. UST’nin çöküşü bir anda gözleri sabit varlıklara çevirdi. Goldman,

“Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, algoritmik stabilcoinler, spekülatif saldırı riski de dahil olmak üzere, sabitlenmiş döviz kurlarının güvenlik açıklarının çoğunu paylaşıyor.”

Buna rağmen banka, yeterli talep ve ilgili kullanım durumları mevcut olduğunda algoritmik bir stabilcoinin hayatta kalabileceğine inanıyor. Banka, “Bu protokoller için daha büyük spekülatif olmayan kullanım durumlarından kaynaklanan olumlu ağ etkileri, zaman içinde daha istikrarlı bir talep tabanına katkıda bulunabilir” dedi.

Kısacası, stablecoinlerin yaygınlaşması ve hayatın içinde yer edinmesi başarılı olmasının önünü açabilir. Ödemelerin stablecoin varlıklarıyla yapılması piyasayı daha iyileştireceği düşüncesi Goldman Sachs tarafından paylaşılmış oldu.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin