Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Stabilcoin çılgınlığı devam ediyor… Binance TUSD için yeni çiftler ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stabil coinler, 2018’in ikinci yarısında adını piyasada sıkça duyurmaya başladı. Ve şimdi, kripto pazarlarına geri dönen volatilite ile borsalarda kullanım oranları oldukça arttı. Bu talebi yakalamak ve kullanıcıya daha istikrarlı seçenekler sunmak için Binance TUSD ile birden çok işlem çiftinin ekleneceğini açıkladı.

Binance bir aydan daha kısa sürede üçüncü stabil coin çiftini ekledi

Stabil coin talebi şu an artıyor ve Binance, müşterileri için en iyi seçenekleri sunmak için her şeyi yapıyor. Geçtiğimiz bir ay içinde, önde gelen kripto borsası, müşterilerinin artan talebini karşılamak için birden fazla stabil coin ve eşdeğer çiftleri ekledi.

Aynı zamanda Binance, yine talep odaklı olarak 7 Aralık 2018, 10:00 (UTC) tarihinden başlayarak USDⓈ Trading Market/Tab’a TUSD ile işlem çiftleri alım satım sözleşmesi olarak ekleyeceğini açıkladı.

Binance TUSD ile kullanılabilecek kripto çiftleri

TUSD ticareti için kullanılabilecek çiftler arasında BNB/TUSD, BTC/TUSD, ETH/TUSD, XRP/TUSD, EOS/TUSD ve XLM/TUSD bulunuyor. Duyuru ayrıca mevcut TUSD/BNB, TUSD/BTC, TUSD/ETH işlem çiftlerinin 8 Aralık 2018 10:00 AM (UTC) ‘da kaldırılacağını da belirtiyor. Ayrıca emir listelerinin de iptal edileceği belirtiliyor.

Binance, yaklaşık 10 gün önce de PAX çiftlerini eklemişti. Ve USDC’nin Kasım döneminde artan talebini karşılamak için ise müşterilerinin volatilitesine destek vermişti. Binance’de bulunan PAX çiftleri arasında BNB/PAX, BTC/PAX, ETH/PAX, XRP/PAX, EOS/PAX ve XLM/PAX paritelerinden oluşuyor. USDC/BNB ve USDC/BTC döviz cinsleri de şu an platformda mevcut.

Binance Tether bağımlılığını oldukça azalttı

Bu yeni eklemelerle Binance, oldukça anlaşılmaz olan tartışmalı stabil coin Tether’a olan bağımlılığı da azaltıyor. Kullanıcılarının Tether’dan diğer stabil coinlere kolayca geçiş yapabilmeleri için birkaç ay önce PAX/USDT listelenmişti.

Tether’den farklı olarak TrueUSD oldukça şeffaf bir stabil coin olarak görülüyor. ABD Doları’nın, tek bir şirket tarafından kontrol edilen bir banka hesabından ziyade, emanet anlaşmalar imzalayan birden fazla saklama şirketinin banka hesaplarında tutulduğu TrustToken varlık tokenizasyon platformunun bir parçası. Söz konusu emanet hesabının içeriği, aylık tasdik raporları yayınlayan bağımsız bir üçüncü taraf denetleme firması tarafından doğrulanıyor.

Birden fazla stabil coin listesi ile Binance, müşterilerinin artan stabil coin taleplerini karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda Tether’e olan bağımlılığı da azalıyor. Artık Binance kullanıcıları, bu yeni stabil coin listeleri ile sermayelerini kripto pazarlarının aşırı dalgalanmalarından korumak için daha çeşitli seçeneklere sahip.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin