Square'in Cash App uygulaması artık Bitcoin geri ödemeleri yapıyor
Square'in Cash App uygulaması artık Bitcoin geri ödemeleri yapıyor

Square’in Cash App uygulaması artık Bitcoin geri ödemeleri yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ödeme devi Square’in nakit transfer uygulaması Cash App, artık müşterilerin her işlemde Bitcoin geri almalarına izin veriyor.

Cash App 1,63 milyar dolarlık Bitcoin geliri elde etti

Daha önce, Cash App müşterilerin yalnızca işlemlerinde ABD dolarını geri almalarına izin veriyordu.

Kasım ayında, şirketin 3. çeyrek kazanç raporunda Square, Cash App’in bir önceki döneme göre 11 kat artışla 1,63 milyar dolarlık Bitcoin gelir elde ettiğini söyledi.

Hareket, Bitcoin’in artan genel kabulünün ve önde gelen kripto para biriminin Cash App ve ebeveyni için artan öneminin bir başka işareti olarak kabul ediliyor.

PayPal’ın önünde kalabilecek mi?

Ayrıca Square’in son zamanlarda kripto para arenasına ilk adımını atan rakip PayPal’ın bir adım önünde kalmak da muhtemel.

Cash App’in bu güncellemesi, kripto para ödünç veren BlockFi’nin Visa ile ortaklığını 2021’in başlarında Bitcoin destekli kredi kartı başlatmak için duyurmasının ardından, Bitcoin destekli ödül ürün tekliflerinin sonuncusu olarak karşımıza çıkıyor.

Kurumsal ilgi tırmanıyor

2020 senesi son günlerinde dahi kripto para alanı için kurumsalların yılı olmaya devam ediyor. Son olarak dünkü haberimizde aktardığımız üzere Birleşik Krallık merkezli fon yöneticisi Ruffer Investment Management, BTC’ye yaklaşık 550 milyon pound değerinde bir yatırım koyduklarını duyurdu.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin