Square’in Bitcoin alımı buzdağının sadece görünen kısmı olabilir
Square’in Bitcoin alımı buzdağının sadece görünen kısmı olabilir

Square’in Bitcoin alımı buzdağının sadece görünen kısmı olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Deneyimli Bitcoin analisti Willy Woo, Bitcoin’in mevcut durumu ve geleceği ile ilgili derinlemesine bir analiz paylaştı. Woo’ya göre Square ve MicroStrategy gibi şirketlerin Bitcoin almaya başladığı yönündeki haberler sadece bir başlangıçtan ibaret olabilir.

Bitcoin aldığını duyurmayan pek çok kurumsal şirket olabilir

Woo, kısa süre önce attığı bir tweet’te, Square’in 4.709 BTC ve MicroStrategy’nin 38.250 BTC almasının buzdağının görünen kısmı olduğunu açıkladı. Woo’ya göre bu iki şirket Bitcoin pozisyonlarını halka açık ilan ediyor ancak diğer yatırımcılar Bitcoin’i kripto pazarlarından özel olarak alıyor.

Woo:

Square’in 4.709 BTC ve Microstrategy’nin 38.250 BTC alması buzdağının görünen yüzü. Son 8 ayda, borsalarda duran spekülatif stokta 250.000 BTC’lik bir düşüş görüldü ve bu ilan edilmeyen diğer birçok yatırımcının piyasadan kripto para aldığına işaret etti.

Willy Woo, “ilan edilmeyen” yatırımcılarla ilgili olarak, Bitcoin satın alan ve bu işlemleri gizli tutmak isteyen büyük servetli bireyler olduğunu varsayıyor.

Toplanan kripto paraların çoğu, gelen yeni katılımcıların sayısına bağlı olarak birçok HNW’den geldi. Bu Glassnode tarafından yayımlanan zincir verilerinden, gelen yeni bireyleri görmek için cüzdan adreslerini ayrıştırıyor.

Son sözlerinde Woo, büyük miktarda servete sahip bireylerin, CEO’ların ve şirketlerin yönetim kurulu üyelerinin geniş ağlara sahip olduğuna dikkat çekti. Bu kişiler Bitcoin satın aldığında ağdakilerin hepsinin kripto para alma ihtimali var.

Büyük servete sahip bireyler, şirketlerin CEO’ları ve bunların yönetim kurulu üyeleri, toplumdaki en yüksek ağa sahip kişilerden bazılarıdır. Balinalar birlikte yüzmeyi sever.

Bu arada PayPal’ın da yıl sonundan önce Bitcoin desteği sunacağına dair güçlü iddialar var.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin