featured

Square Cash, Bitcoin alım-satımını başlattı: Bitcoin fiyatı 7.200$’ın üzerine çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Square Cash, Bitcoin alım-satımını başlattı: Bitcoin fiyatı 7.200$’ın üzerine çıktı. Forbes’in haberine göre, arkadaşlar arasındaki ödemeler için kullanılan ve Venmo’ya rakip olan uygulama, onlara Bitcoin’i satın alma veya satma seçeneği de verdi.

Şirketin yaptığı açıklamada, “Müşterilerin Bitcoin’i satın almak için Nakit Uygulamasını kullanmaya ilgi duyduklarını gördük” dedi.

Square’in bu deneyimi daha hızlı ve daha kolay hale getirebileceğini keşfediyoruz ve bu özelliği az sayıda Cash App müşterisine aktardık. Kripto para sektörünün bireylerin küresel finansal sisteme katılma kabiliyetlerini büyük oranda etkileyebileceğine inanıyoruz ve burada daha fazla bilgi edinmekten heyecan duyuyoruz “.

Bitcoin fiyatı, son 12 saat içinde 650 dolar arttı ve büyük borsalarda 7.200 doları aştı.

Kullanıcılar yüksek ücretlerle mücadeleye devam ederken, Bitcoin fiyatlarının hafta sonu dramatik bir şekilde düşüş gösterdiğini belirten Bitcoin Cash (BCH) üzerindeki çöküntü azalmış görünüyor.

Daha önce 2,400 doları bulan BCH, bu oranın sadece yarısından işlem görebiliyor; Bitcoin ise 10 Kasım’dan beri en yüksek seviyesinde.

Square kullanıcıları, twitter’da oldukça heyecanlı görünüyorlardı.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comment

  1. 15 November 2017, 19:48

    Türkiyede de böyle bir uygulama gerekli varmı bilmiyorum ama ?

    Reply
Bizi Takip Edin