Spotcoin
Spotcoin

Spotcoin pre-ICO whitelist’i 6 Haziran’da açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Spotcoin whitelist’e katılma zamanı geldi çattı. %20’lik indirimden yararlanacak 1250 kişiden biri olma şansını kaçırmayın!

Spotcoin’in pre-ICO whitelist’i 6 Haziran Çarşamba saat 18.00’de (UTC+4) kapılarını açıyor. SPOT tokenlerine %20 indirimle sahip olma şansına yalnızca 1250 kişi erişebilecek. Süreç, kilitlenme süresi olmayan bir özel satış indirimi gibi işliyor. Pre-ICO’da yalnızca whitelist’tekiler yer alabilecek ve 1250 kişiyle sınırlı olacak.

48 saat açık kalacak süreçteki özel indirimden yararlanmayı ihmal etmeyin. Önce gelen kazanır!

Whitelist’e katılmak için neler yapmak gerekiyor?

Yerinizi ayırtmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1- Spotcoin’in Telegram grubuna katılın.

2- Spotcoin web sitesi üzerinden kayıt işleminizi gerçekleştirin.

3- KYC/AML sürecini çevrimiçi olarak tamamlayın.

4- %20’lik indirimden yararlanmak için pre-ICO’nun açılmasını bekleyin.

Spotcoin ekibi, pre-ICO ile topluluğa ICO fiyatlarının altında katılma şansı vermek istiyor. Asgari katılımın 1.000 dolar ya da bunun EUR, BTC, ETH, NEO, GAS ya da SIB cinsinden eşdeğeri yatırım ile söz konusu olduğunu belirtmekte fayda var.

Aynı zamanda 50.000 dolar değerinde bir maksimum yatırım limiti belirlenmiş. Böylelikle kimse tek seferde yüksek alımlar yapamayacak. Pre-ICO’da 2,5 milyon token alıcı bulacak. Bu miktar, her bir SPOT’un 40 cent olduğunu hesaba kattığımızda yaklaşık olarak 1 milyon dolara tekabül ediyor.

Spotcoin ekibi, sorularınızı dinlemeye hazır

Eğer sormak istedikleriniz varsa, Telegram üzerinden ekiple doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Gece veya gündüz, ekip sorularınızı cevapsız bırakmayacak.

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa…

Spotcoin’in Telegram grubu ve Telegram haber kanalı katılımınızı bekliyor. Buraya tıklayarak ICO ile ilgili tüm detayları öğrenebilir, buraya tıklayarak ise white paper dokümanına ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Türkçe mali raporu görüntülemek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin