featured

Spor için devrim niteliği taşıtan platform: Zetly

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zetly, ana hedefi taraftarlar, sporcular, kulüpler ve federasyonlar için en büyük dijital hepsi bir platformun oluşturmak. Platform, Polonyalı-Estonyalı bir teknolojik girişimdir. 

Proje başlatıcıları, Zetly’nin faaliyetlerinin ana hedeflerini, kendi iç para birimlerini (kulüp jetonlarını) yayınlayarak ve taraftar topluluğuyla etkileşim kurmanın yeni yollarına dayalı iş stratejileri oluşturarak kulüpler ve federasyonlar için yeni gelir kaynakları yaratmak için belirledi. Zetly’nin faaliyetlerinin diğer bir önemli unsuru da eğitim ve topluluk oluşturmak. Buna ek olarak süper hayranlar yaratmak ve kulüplerin, spor organizasyonlarının ve sporcuların dijital erişimini artırmaktır. Zetly’nin kurucusu ve CEO’su Michał Glijer platformu şu şekilde tanımlıyor:

“Spor piyasasının tüm katılımcılarının, büyüklükleri, gelişme düzeyleri ve kaynakları ne olursa olsun, dijital ekonominin birlikte yaratılmasına eşit olarak katılmalarını sağlamak istiyoruz. Zetly, dijital teknolojileri kullanarak ve spor için yeni dijital ürünler yaratarak koleksiyon ürünlerinin değişimini ve ticaretini kolaylaştırmak istiyor. 

Zetly, tüm hayranlar için NFT biçiminde dijital içerik için bir pazar oluşturacak ve dijital sertifikalar aracılığıyla telif haklarını ve mülkiyet haklarını güvence altına alırken yeni, ek gelirler elde etmelerine olanak tanıyacak.”

Zetly hakkında daha fazlası

Zetly ekibi için blok zinciri ağlarının kullanılabilirliği ve dijital teknolojilerin potansiyeli konusunda eğitim önemlidir. Platform tarafından uygulanan hepsi bir arada uygulama birkaç modülden oluşacak. Bu Zetly cüzdanı, yani dijital cüzdan olarak geçecek. Bu sayede herkes tüm finansal işlemlerini Zetly platformunda gerçekleştirebilecek.

Platformun temel modülü, Zetly Sport Modülüdür. Bu modül esas olarak sporseverlere ve kulüplere yöneliktir. Kulüpler için Spor Modülü, ZET tokenleri ile değiştirilecek. Ayrıca kulüp tokenleri, özel kulüp ürünleri teklifleri, ödüller, dijital koleksiyonlar, oylama ve etki hakları için kullanılabilecek. Zetly Sport ayrıca, değeri diğerlerinin yanı sıra takımın başarılarına ve aynı zamanda arz ve talebe bağlı olacak bir kulüp token takas pazarını da kolaylaştıracak. Sahipleri, bunları eşler arası sistemde serbestçe takas edebilir.

Platformun bir diğer önemli modülü de Zetly NFT Creator

Zetly NFT Creator, öncelikle hayranlar ve NFT teknolojisiyle ilgilenen herkes için tasarlandı. Bu modül sayesinde platform kullanıcıları NFT şeklinde dijital içerik oluşturup satabilecekler. Glijer, hayatını ve duygularını paylaşmak isteyen herkes için bir çözüm olduğunu düşünüyor.

Zetly Collectibles, sırayla, NFT’ye bağlanacak benzersiz dijital varlıkların satın alınmasına, sahip olunmasına ve aktarılmasına olanak tanır. Dijital koleksiyonların satışı kulüplerin gelir kaynaklarını genişletecek. Ayrıca, sporcularla ilgili benzersiz koleksiyonlar oluşturarak kişisel markaları tanıtmak için bir fırsattır.

Zetly Crowd, aktif olarak fon arayan kişileri kararlı hayranlar ve destekçilerle buluşturan bir kitle fonlaması modülüdür. Zetly platformunda Kalabalık Modülü, oyuncu, sporcu, sanatçı, takım, kulüp veya başka herhangi bir spor organizasyonu olup olmadığına bakılmaksızın her kullanıcıya sunulacaktır.

Diğer yandan Zetly, beyaz etiket şeklinde özel, otonom özel bir SPOR HUB’ı, yani tüm paydaşlarla ve her şeyden önce hayranlarla iletişimi yönetmek için özel bir CMS sistemine sahip bir dizi işlevle donatılmış bir uygulama oluşturacaktır. SPORT HUB, öncelikle dijital NFT koleksiyonları oluşturmak için bir fırlatma rampası ile donatılacak ve ayrıca küresel Zetly platformuyla tamamen entegre olacak.  Michał Glijer, 

“Bu çözümler sayesinde kulüpler, NFT’ye dayalı bir bilet satış sistemi, taraftarın dükkanında bir ödeme aracı olarak token ve tokenler ile taraftarların ücretsiz olarak oy kullanabilecekler. Ayrıca önemli etkinliklere katılabilecekleri akıllı bir arena inşa edebilirler. Bu tür faaliyetler, kulüpler etrafında daha da büyük bir topluluk oluşturmaya olanak sağlayacaktır. 

Zetly ayrıca liglere ve kulüplere, lig sponsorları ve taraftarlar arasında etkileşim sağlıyor. Bunları güçlendirmek için merkezde bulunan araçları da sunuyor.”

Çözümler kazanmak için oynayın

Zetly, kulüpler için ilginç bir işlev daha sunduğunu temin ediyor. 12 Oyuncu ve Deplasman Oyunu, Play to Kazanç çözümleriyle birlikte farklı bir sistem sunuyor. 

Deplasman Oyunları çözümleri, taraftarların, örneğin sevgili takımının gittiği şehirle ilgili bilgilerini hem sanal olarak hem de canlı olarak genişletmelerine olanak tanır. Neredeyse benzersiz yerleri ziyaret ederek, belirli bir kulübün tarihini veya hayatından ilginç gerçekleri öğrenerek bunu yapabilirler. 

Taraftarlar aynı zamanda bu kulüp için önemli olan oyuncuları da tanıyabilir. Kulübüyle deplasmanda oynamaya karar veren insanlar da aynısını yapabilir. Bazen Deplasman Oyunları kapsamında hazırlanan sürprizlerden yararlanmak için belirli bir şehirde 2-3 saat erken olmak yeterlidir.

Zetly’nin geleceği

Zetly şu anda tokenleri birkaç prestijli Launchpad’de yayınlamaya ve CEX’te listelenmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadar şirket, spor, teknoloji ve finans sektörlerinden kuruluşlarla birkaç düzine anlaşma imzaladı. 

Zetly ekibi, en iyi uluslararası danışmanlar tarafından desteklenen spor, etkinlik ve dijital varlık sektörlerinden deneyimli kişilerden oluşur.

Sonuç olarak, Zetly, tüm spor endüstrisinin dijital gerçekliğe geçişine ve potansiyelini kullanmasına yardımcı olacaktır. Kulüpler, taraftarlar ve organizasyonlar arasında bir köprü olacak. Böylece zaman zaman taraftarların aktif, etkili içerik oluşturucularına imkan sunulacak. Kullanıcılar takımlarını ve organizasyonlarını sürekli olarak destekleyen süper taraftarlara dönüşmesini sağlayacak.

 


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin