Yeni bir Squid Game token vakası mı? SpongeBob tokeni günde %5.000 kazanıyor
Yeni bir Squid Game token vakası mı? SpongeBob tokeni günde %5.000 kazanıyor

Yeni bir Squid Game token vakası mı? SpongeBob tokeni günde %5.000 kazanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin kapıyı açtı, Shiba Inu üzerine inşa etti, Squid Game token bize bu rotanın ne kadar tehlikeli olabileceğini hatırlattı ve şimdi SpongeBob Square onu canlandırmaya çalışıyor. SPONGS adıyla işlem gören token, son birkaç gün içinde yüzde binli rakamlarda arttı, ancak tokenomiklerine ve ekibine bakıldığında, Squid Game ve diğer birkaç şüpheli Binance Akıllı Zincir projesinin izleri görülüyor.

Geçtiğimiz gün, etkileyici performansı devam ederken SPONGS yüzde 131 kazandı. CoinMarketCap verilerine göre basın zamanında 0,000000000947 dolardan işlem görüyor.

SPONGS, son birkaç gündür muazzam kazanımlarıyla rekorlar kırıyor. Dün, 11 Ocak, en yüksek gün içi kazançlar ile listelerin zirvesine çıkarak yüzde 5.000’in üzerinde yükseldi. Sadece geçen hafta 0,000000000043 dolardan 0,0000000001707 dolara yükselerek bir rekor kırdı.

Bununla birlikte, meteorik yükseliş, etkileyici olsa da, tüm hikaye bununla ibaret değil. Binance Akıllı Zinciri üzerine inşa edilen token, 1999’dan beri yayınlanan bir Amerikan animasyon televizyon dizisi olan SpongeBob SquarePants’a dayanıyor. SpongeBob, televizyondaki en sevilen karakterlerden biri ve şov, Amerikan televizyon tarihinin en uzun beşinci dizisi.

SpongeBob Square tokeni ünlü çizgi diziyle bağlantılı değil

SpongeBob Square tokeninin Nickelodeon TV dizisiyle hiçbir bağlantısı olmadığını söylemeye gerek yok. Bir şey olursa, adın kullanımı muhtemelen yasa dışı olacak. Ancak kripto para dünyasında bu son günlerde bir norm haline geldi.

BSC gibi blok zinciri ağlarının giriş seviyesi geliştiriciler için bile kullanımı oldukça kolay olduğundan, yeni tokenler oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Geçmişte Binance ve Coinbase gibi borsaların bekçi olduğu zamandan farklı olarak, PancakeSwap ve Uniswap gibi merkezi olmayan borsalar neredeyse her kullanıcının tokenlerini listelemesine izin veriyor.

Daha önce defalarca oldu. Son zamanlardaki en rezil olanı, yine BSC üzerine inşa edilmiş ve adını popüler bir Netflix TV dizisinden alan bir token olan Squid Game idi. Squid Game tüm hype’a sahipti ve fiyatı günler içinde yükselerek 2.800 doların üzerinde bir rekor kırdı.

Ama yükseldiğinden daha hızlı bir şekilde çöktü. Fiyat, iddia edilen bir “rug pull” ardından bir saatten kısa bir sürede 2.800 dolardan neredeyse sıfıra indi. Binance ve diğer kuruluşlar, failleri bulmak için çaba sarf etti, ancak merkezi olmayan finans dünyasında bu neredeyse imkansız.

SpongeBob, “genel halk tarafından bir ödeme aracı ve şaka tokenleri olarak kabul edilebilecek” token olma konusunda büyük vaatlerle geliyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin